Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

BANSHEE (GESLOTEN)

Vanaf 13 april verkrijgbaar op DVD: het derde seizoen van Banshee De serie van Alan Ball, bekend van successerie True Blood, draait om Lucas Hood (Antony Starr: Outrageous Fortune, Rush), een ex-gevangene en meesterdief, die de identiteit heeft aangenomen van de nieuwe sheriff in het plaatsje Ban...

BANSHEE (GESLOTEN)

Vanaf 13 april verkrijgbaar op DVD: het derde seizoen van Banshee

Banshee

De serie van Alan Ball, bekend van successerie True Blood, draait om Lucas Hood (Antony Starr: Outrageous Fortune, Rush), een ex-gevangene en meesterdief, die de identiteit heeft aangenomen van de nieuwe sheriff in het plaatsje Banshee, Pennsylvania. In deze nieuwe rol zet hij zijn criminele werkzaamheden voort, zelfs als hij wordt opgejaagd door duistere mensen uit zijn verleden. In het derde seizoen van Banshee loopt de spanning verder op en daarmee het risico dat Lucas definitief wordt ontmaskerd. Maak je klaar voor tien gloednieuwe afleveringen van Banshee en laat je meevoeren door de ijzersterke cast en intrigerende verhaallijnen. De serie werd bekroond met een Primetime Emmy® Award.

Banshee – seizoen 3 synopsis:

Seizoen drie speelt zich een maand na de finale aflevering van seizoen twee af, waarin de vader van Carrie (Ivana Milicevic; Vanilla Sky) na een keihard vuurgevecht het leven liet. Nu Carrie’s betrokkenheid onthuld is en ze bij haar man en kinderen weg is, werkt ze overdag als serveerster, maar blijft ze heimelijk Lucas, Sugar Bates (Frankie Faison; The Wire) en Job (Hoon Lee: Teenage Mutant Ninja Turtle) helpen bij allerlei duistere klussen. Lucas heeft steeds meer moeite om zijn ware identiteit geheim te houden voor zijn collega’s en Siobhan Kelly (Trieste Kelly Dunn: United 93) met name, voor wie hij warme gevoelens heeft. Ondertussen raken Lucas en het politiekorps verwikkeld in een nieuw conflict tussen de Amish gangster Kai Proctor (Ulrich Thomsen; Festen) en Chayton Littlestone (Geno Segers; Bone Tomahawk), de op wraak beluste leider van de Redbone vleugel van de Kinaho stam. En tussen alle kogelvuren en handgevechten door bekokstooft Lucas een nieuw plan om een oude marine opslagbasis te overvallen, waar miljoenen dollars opgeslagen liggen.

Mail & Win:

Nouveau mag 3 DVD boxen weggeven. Wilt u kans maken op een van de boxen stuur dan een mail met uw NAW-gegevens naar redactie@nouveau.nl onder vermelding van Banshee. Deze actie loopt t/m 13 april 2016.