Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Artsy Retro: home decor in een sixties look

Een vleugje nostalgie, maar wel opgefrist! Voor kleding geldt dat als je een stijl de eerste keer hebt meegemaakt, je hem beter niet weer kunt dragen als ie weer in zwang is. In home decor ligt dat een beetje anders en kunnen meubels en accessoires die aan je jeugd doen denken juist weer heel coo...

Artsy Retro: home decor in een sixties look

Een vleugje nostalgie, maar wel opgefrist!

Voor kleding geldt dat als je een stijl de eerste keer hebt meegemaakt, je hem beter niet weer kunt dragen als ie weer in zwang is.

In home decor ligt dat een beetje anders en kunnen meubels en accessoires die aan je jeugd doen denken juist weer heel cool zijn.

Artsy Retro is een woonstijl waarin iedereen die de jaren zestig enigszins bewust heeft meegemaakt van alles in zal herkennen.

Verschil met de originele stijl is dat het allemaal net even wat meer volwassen en clean oogt: het is nostalgie, maar dan fris.

Deze nouveau retro woonstijl kenmerkt zich door ronde vormen, grafische prints en warme kleuren.

De meubels hebben ronde vormen en zachte lijnen, stoelen zijn fors van formaat.

Verder wordt er veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen als hout en keramiek, om die typische sixtiessfeer te vangen.

Wat je in dit artikel ziet, is te koop op Westwingnow.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in