Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Arrangement: Architectuur Amsterdam

Dat Amsterdam vele gezichten heeft, wist je al. Toch gaat deze culturele ontdekkingstocht van NOUVEAU je zeker verrassen.  Tour d'Hotel Vrijwel elk van de 117 kamers van het Amsterdamse designhotel Lloyd heeft een uniek ontwerp. In de architectuur en in grote delen van het interieur is te zien da...

Arrangement: Architectuur Amsterdam

Dat Amsterdam vele gezichten heeft, wist je al. Toch gaat deze culturele ontdekkingstocht van NOUVEAU je zeker verrassen. 

Tour d'Hotel

Vrijwel elk van de 117 kamers van het Amsterdamse designhotel Lloyd heeft een uniek ontwerp. In de architectuur en in grote delen van het interieur is te zien dat dit gebouw boordevol geschiedenis zit.

Een gids neemt je mee op een boeiende rondleiding door het hotel, waarbij hij alles vertelt over de architectuur en de verschillende ontwerpers. Daarnaast krijg je een exclusief kijkje in enkele bijzondere designkamers van het hotel.

Na de rondleiding geniet je van koffie en taart in het restaurant van het Lloyd Hotel.

Wandeling

Dan is het tijd voor een stevige wandeling. Het Oostelijk Havengebied heeft sinds het einde van de vorige eeuw een ware metamorfose ondergaan.

Wandel met een gids over de eilanden en ontdek de diversiteit in architectuur in dit stadsdeel, waar heden en verleden verrassend mooi op elkaar aansluiten.Het Nouveau Architectuur Amsterdam-Arrangement

13.30 - 14.30 uur: rondleiding Lloyd Hotel

14.30 - 15.00 uur: koffie en gebak in het restaurant van het hotel

15.00 - 16.30 uur: architectuurwandeling Oostelijk Havengebied.Data: 6, 20 en 27 mei 2018.Prijzen p.p.: 

- abonnees € 29,50

- niet-abonnees € 32,50.Aanmelden:

Via Artifex, vóór 30 april 2018.