Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Anita Witzier is vandaag hoofdredacteur van Nouveau.nl!

Speciaal vanwege wereldvrouwendag op 8 maart neemt Anita Witzier voor een dag Nouveau online over. Naast een hoofdblog over het ‘ageless’ gevoel (“de bevrijding van het nee durven zeggen”), post Anita om de twee uur een andere blog waarbij ze haar mening geeft over mode, reizen, moment voor haarz...

Anita Witzier is vandaag hoofdredacteur van Nouveau.nl!

Speciaal vanwege wereldvrouwendag op 8 maart neemt Anita Witzier voor een dag Nouveau online over. Naast een hoofdblog over het ‘ageless’ gevoel (“de bevrijding van het nee durven zeggen”), post Anita om de twee uur een andere blog waarbij ze haar mening geeft over mode, reizen, moment voor haarzelf én Máxima. 

Anita: “50+-vrouwen mogen er meer dan ooit zijn. 50+ is een interessante levensfase. Het was misschien een beetje ondergewaardeerd, maar het begint nu trendgevoeliger te worden. Ik roep al jaren dat we verder moeten kijken dan die grens van 49.

Deze visie deelde ik al op laatzien.nl, en speciaal vandaag Internationale Vrouwendag met de bezoeksters op Nouveau.nl. Een mooie plek om mijn ervaringen te delen en te laten zien dat het niet gaat om leeftijd, maar om leeftijdsgevoel.”Claudia Straatmans, hoofdredacteur Nouveau: “Met Anita Witzier op wereldvrouwendag onderstrepen we de hunkering naar erkenning en herkenning voor de grootste groep vrouwen die Nederland rijk is. Een groep die niet altijd gezien wordt, maar die we bij Nouveau graag op het schild hijsen.”

We beginnen zo om 09:00 met haar blog over de bevrijding van het niet perfect (hoeven) zijn.