Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Ageless beauty met een natuurlijk effect

Een combinatie van behandelingen werkt vaak het best!  Hier en daar één rimpel aanpakken kan op een dag wellicht tekort doen om after 40 een frisse uitstraling te houden. Met de jaren ontstaan ook tekenen van verslapping, pigmentvlekjes, dofheid of andere verouderingstekenen die een stralend huid...

Ageless beauty met een natuurlijk effect

Een combinatie van behandelingen werkt vaak het best! 

Hier en daar één rimpel aanpakken kan op een dag wellicht tekort doen om after 40 een frisse uitstraling te houden. Met de jaren ontstaan ook tekenen van verslapping, pigmentvlekjes, dofheid of andere verouderingstekenen die een stralend huidbeeld in de weg staan.

Een allround aanpak op maat, bijvoorbeeld een combinatie van huidverbeterende behandelingen en cosmetische ingrepen, kan dan het mooiste, natuurlijke resultaat geven.

Wie een cosmetische ingreep overweegt, heeft bovenal één belangrijke vereiste: “Ik wil wel mezelf blijven en een natuurlijke uitstraling behouden”. Een combinatie van meerdere behandelingen kan dan de juiste keuze zijn om een mooie ageless-versie van jezelf te versterken. En dan ben je bij de experts van Velthuis kliniek aan het juiste adres.

Combinatie van behandelingen

Een ervaren team van plastisch chirurgen, cosmetisch artsen en huidtherapeuten bij Velthuis kliniek kan goed met elkaar afstemmen welke combinatie van behandelingen het beste bij jouw wensen past. Luca Geleedst, huidtherapeut bij Velthuis kliniek: 

“Het is heel prettig dat we bij ons experts van verschillende specialismen bij elkaar hebben. Als huidtherapeut kan ik wonderen verrichten als het gaat om de frisheid en het egaliseren van de huid. Soms is voor een optimaal resultaat echter meer nodig, zoals een aanvulling met injectables of plastische chirurgie, om de totale uitstraling een zichtbare boost te geven. Het resultaat kan ook op die manier versterkt worden – met behoud van een natuurlijke uitstraling.”

Blijf (vooral) jezelf

Een beetje botox helpt bij het gladder strijken van rimpels en met aanvullende behandelingen voor huidverbetering -  peelingkuur, laserbehandeling...

...of microneedling - kun je een extra stralend, egaal en fris huidbeeld creëren. Ook kan bij de één een full-face approach met injectables (botox & fillers) een mooier resultaat geven dan een facelift. Diepe rimpels, volumeverlies of grote mate van verslapping van de huid zijn weer beter te behandelen met fillers of een plastisch chirurgische ingreep en dat maatwerk wordt ook geboden. 

Boek je een consult bij Velthuis kliniek, dan weet je in elk geval zeker dat er aandacht is voor jouw persoonlijke verhaal, en dat je altijd een eerlijk, realistisch advies zal krijgen over de mogelijkheden om je beste ‘blijf jezelf’ versie te bereiken.

Meer weten? Informeer bij de specialisten van Velthuis kliniek