Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Afslanken en culinair genieten

De Zwitserse chef-kok Caspar Bürgi is bekend van onder andere het tv-programma Koffietijd en Restaurant Oak in Bentveld. Hij bedacht een aantal gerechten voor IBIO, een natuurlijk middel om op een gezonde manier af te vallen. Genieten van een verrukkelijke maaltijd, zonder je zorgen te hoeven mak...

Afslanken en culinair genieten

De Zwitserse chef-kok Caspar Bürgi is bekend van onder andere het tv-programma Koffietijd en Restaurant Oak in Bentveld. Hij bedacht een aantal gerechten voor IBIO, een natuurlijk middel om op een gezonde manier af te vallen.

Genieten van een verrukkelijke maaltijd, zonder je zorgen te hoeven maken over de caloriën, dat is waarom chef-kok Caspar Bürgi een aantal gerechten heeft bedacht voor de website van IBIO.

De IBIO-kuur van 24 dagen is volledig natuurlijk: ampullen met aminozuren en multivitaminen zorgen dat in een maand circa 10% lichaamsgewicht (alleen het overtollig vet) verdwijnt. Tijdens deze kuur kunt u gewoon lekker blijven eten, de recepten van Caspar Bürgi sluiten er helemaal bij aan.

Professionele Hulp

Naast chef-kok Bürgi staat er een team van profs klaar om afvallers te helpen. Orthomoleculair specialisten, topsporters, sportleraren en een neurobiochemicus geven via internet advies. Zij helpen cliënten om bewuster te eten, met als doel gezond, slank en energiek te worden. Kijk op www.i-bio.com

Nouveau mag 5 x een volledige IBIO-kuur weggeven: ampullen en multivitaminen voor 24 dagen. Om kans te maken kunt u een mailtje sturen naar: redactie@nouveau.nl met vermelding van uw naam, adres en woonplaats.

Deze actie is afgelopen.