Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

AANBIEDING: DE BLOEMENBEEK, GOLFEN EN GENIETEN

De Bloemenbeek: Golfen & Genieten in prachtig Twente Rijke historie, fraai groen glooiend landschap en veel rust. Een paar dagen Twente voelt als een vakantie van weken. Zeker na een verblijf in het romantische Landhuishotel De Bloemenbeek****. De Bloemenbeek is een sfeervol en gastvrij boetiekho...

AANBIEDING: DE BLOEMENBEEK, GOLFEN EN GENIETEN
Bloemenbeek

De Bloemenbeek: Golfen & Genieten in prachtig Twente

Rijke historie, fraai groen glooiend landschap en veel rust. Een paar dagen Twente voelt als een vakantie van weken. Zeker na een verblijf in het romantische Landhuishotel De Bloemenbeek****.

De Bloemenbeek is een sfeervol en gastvrij boetiekhotel in landhuisstijl.  Het hotel is prachtig gelegen op een eigen landgoed van vijf hectare, waar eeuwenoude eiken, kastanjes en een kabbelend beekje de tijd doen vergeten.

Dit landschap is ook de inspiratiebron van de gastronomische brigade van het restaurant (1 Michelinster!), die onder leiding van meesterkok Michel van Riswijk, heerlijke streekgerechten bereidt.

Behalve het sterrenrestaurant zijn er ook een gezellige bar, diverse 
lounges, een mooi ingerichte spa & welness met binnenzwembad, sauna, jacuzzi en beautysalon, tennisbaan en een pitching & puttingbaan.

In de directe omgeving is er genoeg te doen. In Enschede is het heerlijk winkelen en historische stadjes als Ootmarsum en Oldenzaal zijn bezienswaardigheden op zich.

Lezersaanbieding:

  • 3 nachten in een ruime, comfortabele deluxe 2p kamer (met satelliet-tv, kluisje, minibar en badkamer met bad en aparte douche) op basis van logies en ontbijt.
  • 3x 3-gangendiner.
  • 2 greenfees: Het Rijk van Sybrook Een mooie baan, gelegen op een historisch landgoed in een bosrijk gebied. De Twentsche Golfclub Hier speelt u tegen een decor van loofbos, open terrein en ander fraai groen.

Prijs:

vanaf €375,-

Actie voor Nouveau-lezers:

gratis vierde gang bij 2 diners, indien u verblijft in augustus en september.

Informatie & reserveren:

www.pinhigh.nl/nouveau of 023-556 96 85.