Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

5 x Momenten tijdens de Golden Globes waar onze mond van openviel

Elizabeth Taylor die iets te diep in het glaasje had gekeken, Renée Zellweger die tijdens haar speech begon over een bezoek aan het toilet en Meryl Streep die uithaalt naar Donald Trump. Er gebeurt altijd wel iets spannends tijdens de Golden Globes.  Aanstaande zondag op 7 januari worden de glimm...

5 x Momenten tijdens de Golden Globes waar onze mond van openviel

Elizabeth Taylor die iets te diep in het glaasje had gekeken, Renée Zellweger die tijdens haar speech begon over een bezoek aan het toilet en Meryl Streep die uithaalt naar Donald Trump. Er gebeurt altijd wel iets spannends tijdens de Golden Globes. 

Aanstaande zondag op 7 januari worden de glimmende gouden prijzen voor de 74e keer uitgereikt. In de aanloop daar naartoe zetten we daarom een paar memorabele momenten op een rijtje.

1. Lallende Elizabeth

Tijdens de uitreiking van de Golden Globes in 2001 sprak actrice Elizabeth Taylor met een dubbele tong toen ze de winnaar van Beste Dramafilm moest bekendmaken. Omdat ze niet meer zo helder nadacht verklapte ze de naam van de winnaar bijna te vroeg.

2. Ryan Rabbit?

Toen Ryan Reynolds vorig jaar met zijn vrouw Blake Lively over de rode loper liep was er iets opvallends te zien aan de acteur waardoor Twitter tijdelijk ‘ontplofte’. Hij zag er nogal oranje uit na een mislukte spray tan. Overigens was zijn uiterlijk niet het enige wat de gemoederen bezighield. Ook zijn kus met acteur Andrew Garfield bleef niet onopgemerkt.

3. Bedankt Hugh!

Als je moet, dan moet je. Renée Zellweger zat op de wc toen ze ineens haar naam hoorde. De actrice won het beeldje in de categorie Beste Actrice in een Musical of Comedy. Maar toen Hugh Grant haar naam riep, verscheen ze niet op het podium. Uiteindelijk kwam ze toch nog haar prijs ophalen.

4. Zonder schoenen

Emma Thompson reikte in 2014 op blote voeten, maar met een glas Martini en een paar Louboutins in haar hand, een Golden Globe uit. De reden? Haar voeten deden pijn en een drankje gaat er altijd wel in.

5. Indrukwekkende speech van Meryl

Vorig jaar haalde Meryl Streep flink uit naar de Amerikaanse president Donald Trump. Haar bijzondere speech vloog het internet over.

Bron: Esquire/Vogue/The Guardian

Beeld: Hollandse Hoogte