Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

5 X Happy Weekend

Nouveau deelt graag de leukste uitjes met je. Tentoonstelling ‘Shoes in contemporary art’Je kunt er niet op weglopen, de schoenen die tentoongesteld staan tijdens de expositie in het centrum voor hedendaagse kunst Odapark in Venray. Maar kunstwerken zijn het zeker. Ook schilderijen, sculpturen, e...

5 X Happy Weekend

Nouveau deelt graag de leukste uitjes met je.

 1. Tentoonstelling ‘Shoes in contemporary art’

  Je kunt er niet op weglopen, de schoenen die tentoongesteld staan tijdens de expositie in het centrum voor hedendaagse kunst Odapark in Venray. Maar kunstwerken zijn het zeker. Ook schilderijen, sculpturen, en foto’s van o.a. Andy Warhol, Mel Ramos en Ted Noten zetten kunstzinnig voetwerk in de spotlight. Tot en met 29 oktober. 

  Meer info: Odapark
 2. [[{"fid":"8796","view_mode":"full_body","fields":{"format":"full_body","field_media_source[und][0][value]":""},"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"full_body","field_media_source[und][0][value]":""}},"link_text":null,"attributes":{"height":346,"width":890,"style":"height: 74px; width: 190px; float: left;","class":"media-element file-full-body","data-delta":"2"}}]]Amsterdam International Art Fair

  Gek op kunst? Dan is de Beurs van Berlage op 25 en 26 augustus the place to be. Bekende en opkomende schilders, beeldhouwers, fotografen en street art-kunstenaars vanuit heel de wereld tonen hun werk. Met o.a. kunstenaar Damien Hirst, feministische kunstenares Tracey Emin en de Japanse Pop Art artiest Ichi Tashiro. 

  Meer info: Amsterdam Art Fair
 3. Uitmarkt

  Het culturele seizoen barst dit weekend los in Amsterdam als de Uitmarkt haar 40ste verjaardag viert met meer dan 300 optredens. Aanraders: het cabaretduo Yentl en de Boer brengen hun nieuwste liedjes en bij de literatuurmarkt ‘Boeken aan Zee’ leest Jan Siebelink voor uit zijn nieuwe roman De buurjongen. Van 25 t/m 27 augustus. 

  Meer info: Uitmarkt
 4. [[{"fid":"8798","view_mode":"full_body","fields":{"format":"full_body","field_media_source[und][0][value]":""},"type":"media","field_deltas":{"5":{"format":"full_body","field_media_source[und][0][value]":""}},"link_text":null,"attributes":{"height":466,"width":890,"style":"height: 99px; width: 190px; float: left;","class":"media-element file-full-body","data-delta":"5"}}]]Restaurant Nacarat

  5 september opent het langverwachte Canadese warenhuis Hudson’s Bay op het Rokin in Amsterdam. Mét op de bovenste verdieping het Midden-Oosterse restaurant Nacarat van Ron Blaauw. En laat Nacarat nou al vanaf deze vrijdag warmdraaien. Nog meer goed nieuws: Angelo Kremmydas en Yaniv Lenga worden de chefs. Kremmydas was head chef bij het beroemde Ottolenghi. Lenga bij Pastel in Tel-Aviv. 

  Meer info: Restaurant Nacarat
 5. Preuvenement Assen

  Op naar Assen voor een weekend vol cabaret, muziek, workshops, films en meer. Pak vooral het optreden van rasentertainer Sven Ratzke mee die al jaren de wereld verovert met z’n uitzinnige shows. Vanaf eind september staat hij met ‘Homme Fatale’, waarvoor de Franse topontwerper Thierry Mugler de kleding ontwerpt – in de Nederlandse theaters. 

  Meer info: Preuvenement Assen

Fijn weekend,

Claudia, Margreet, Inge, Jessica

Pssst… Al naar SEA VIEWS, een nieuwe collectie zeegezichten in Het Rijksmuseum in Amsterdam geweest? Nog tot en met 17 september.