3x perfecte cadeaus voor wie wel van een glaasje houdt

kerst cocktail

Voor de bourgondiër in je leven die alles al heeft.

Het is gifting season, en dat betekent dat je heel wat keuzes te maken hebt. Spaar je fronsrimpel en laat ons je een handje helpen met deze drie cadeaus om mee te proosten op goede feestdagen en een heerlijk 2023.

1 – Wijnen, wijnen

wijn proeverij

Wijntastings zijn er genoeg, maar ken je deze leuke die zich helemaal richt op wijnen uit Pays d’Oc al? Je kunt een blind tasting box bestellen waarbij de fijnproever die ‘m ontvangt moet raden naar het druivenras. Ook leuk om met een groep te doen. O, en achteraf kun je dankzij een video je gelijk halen – of achterhalen waar je je favoriet kunt aanschaffen.

2 – Cocktails uit blik

 

cocktails blik

De ready-to-serve blikjes van Williams Cocktails staan al een aantal jaar op onze eigen verlanglijstjes. Het is chiquer dan het klinkt, een cocktail uit een blikje, want kijk toch eens hoe cute. Je bestelt er heel makkelijk een feestelijke cadeauset die je zelf kunt vullen met cocktails naar smaak. Een Old Fashioned, een Margarita, een Negroni, een Espresso Martini. In vijf seconden in het glas, dat is pas een cadeau.

3 – Wonderlijke whisky

whisky tasting

Whiskyliefhebbers mogen altijd graag een whisky proberen voor ze een hele fles aanschaffen (je doet er nou eenmaal langer mee dan met een fles fijn) en dat hebben ze bij Tasting Collection helemaal begrepen. Daar hebben ze allerlei cadeausets beschikbaar in glazen tubes, van bescheiden driepitter tot twaalf whisky’s of boxen met glaasjes erbij voor het betere nosen en tasten.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in