3 x Zo krijg je lange en vooral volle wimpers net als Bambi

3 x Zo krijg je lange en vooral volle wimpers net als Bambi

Niet iedereen is gezegend met een "volle bos" wimpers. Gelukkig zijn er genoeg trucjes - en daar heb je geen neppers voor nodig - om je ogen op te laten vallen.

Wij zetten er drie op een rij. Allereerst is olie echt een tovermiddel. Maar ook niet geheel onbelangrijk: zorg ervoor dat ja mascaraborstel schoon is. Doe daar vervolgens een druppel castorolie of amandelolie (honderd procent natuurlijke) op en breng dit dan zo dicht mogelijk bij de wimperaanzet aan. Probeer deze truc een week lang. En je zult zeggen: 'Hallo volle wimpers!'

Tip 2Niet alleen olie is een fijn middel voor meer wimpers, ook talkpoeder is het helemaal in beautyland. Breng allereerst op de gebruikelijke manier (dat is zigzaggend) de mascara aan. Strooi vervolgens wat talkpoeder op een wattenstaafje, zodat je het makkelijk kunt aanbrengen. Als je wimpers grijs zijn, ben je klaar. Daarna breng je nogmaals een laag mascara aan. Et voilà: waanzinnige wimpers.

3 x Zo krijg je lange en vooral volle wimpers net als Bambi

Tip 3Eet je wimpers langs is de derde tip. Ja echt, bepaalde voeding kan ervoor zorgen dat de wimpers langer worden. In de volgende producten zit het mineraal silicium (kiezelzuur): kool, olijven, komkommer, asperges, zilvervliesrijst, hele granen en volkorenproducten. Allemaal goed voor de wimpergroei dus. 

Bron: Het Laatste Nieuws