Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Bethenny Frankel (52): 'Een rimpel hier en daar is niet het einde van de wereld'

Dat zie je niet vaak, een celeb die zich ouder laat photoshoppen. Bethenny wil ermee laten zien dat ouder worden niets is om moeilijk over te doen.

Bethenny Frankel

Krachtige boodschap van de machtige 50+ influencer!

Bethenny Frankel (52) ken je van The Real Housewives of New York en andere realityshows, van haar ondernemingen en van haar pro-age houding met betrekking tot ouder worden. Op haar socials deelt ze vaak selfies zonder make-up of filter om haar volgers eraan te herinneren dat 'geen make-up, gewoon puur natuur' de ultieme manier van jezelf zijn is.

Laura Geller

Om dat punt nog eens te maken zette Frankel haar principes even opzij voor een campagne voor Laura Geller waarin ze 'reverse photoshopping' ondergaat en zich dus digitaal ouder heeft laten maken.

Het filmpje eindigt met extra rimpels, kraaienpootjes en lachlijnen op Bethenny's gezicht. "Ik word ouder," zegt ze. "Maar een gezicht vol make-up of een gezicht vol rimpels, ik schaam me nergens voor. Dat gezegd hebbende: een likje lipstick kan geen kwaad. Wees jezelf, wees trots."

Laura Geller

"Een rimpel hier en daar is niet het einde van de wereld," zegt ze. "Het wordt tijd dat we stoppen met filteren, photoshoppen en een vals beeld scheppen van hoe we er in werkelijkheid uitzien. Omdat iedereen eeuwige jeugd najaagt, zie je totaal geen representatie van ouder worden. Zoals Paulina Porizkova al zei: 'Er zit niets tussen Jennifer Lopez en Betty White'. Het is aan ons allemaal om te laten zien dat het normaal is om er ander uit te gaan zien als je ouder wordt. En dat ook dát mooi is."

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Happy 50
  • Getty Images