Voor leuke 40+ vrouwen met stijl
Wies Verbeek

Wies wil het weten: welke TV serie is het best?

Wies heeft soms van die kwesties waarbij ze graag wil horen hoe anderen erover denken."Er zijn niet veel dingen die ik samen met mijn man doe –sporten doe ik alleen en wandelen of uit eten gaan vooral met vriendinnen- maar er is een ding wat ik met niemand anders wil doen dan met mijn eigen man. ...

Wies Verbeek

Wies heeft soms van die kwesties waarbij ze graag wil horen hoe anderen erover denken.

"Er zijn niet veel dingen die ik samen met mijn man doe –sporten doe ik alleen en wandelen of uit eten gaan vooral met vriendinnen- maar er is een ding wat ik met niemand anders wil doen dan met mijn eigen man. Ja seks natuurlijk, maar ik bedoel: series kijken.

We zijn dol op Netflix en HBO. We hebben net de superspannende Sharp Objects weggewerkt, the Sinner deel 2 afgerond en nu zit we midden in het derde seizoen van The affair. Man, wat smullen.

We liggen altijd -met onze lelijke joggingpakken- in elkaar verstrengeld op de bank te genieten. Soms geef ik een gil van schrik of duik ik met mijn hoofd in zijn borst als het te eng of wordt. Potje thee erbij. Heerlijk.

Een avond per week lukt bijna altijd wel. Ik geniet al als ik overdag een appje krijg met: vanavond Affairtje doen? Zeg maar rustig AffairtjeS want het blijft natuurlijk nooit bij 1 aflevering.

Maar nu ben ik weer op zoek naar andere goede series. Wat moet ik volgens jou kijken? Hoe meer tips hoe beter dan kunnen we met z’n allen een tijdje voort.