Voor leuke 40+ vrouwen met stijl
Anita Willemars

Nouveau’s modevlogger Anita laat zien: zó draag je de stippentrend sophisticated

Zowel bij shows van Louis Vuitton als Givenchy werden de stippen weer gespot. De polkadot is terug! Nu is het natuurlijk een absolute klassieker, maar dit seizoen wordt de stip modern en sophisticated gedragen. Gelukkig maar, want het laatste wat je wilt is eruitzien als Minnie Mouse.1. Kies de j...

Anita Willemars

Zowel bij shows van Louis Vuitton als Givenchy werden de stippen weer gespot. De polkadot is terug! Nu is het natuurlijk een absolute klassieker, maar dit seizoen wordt de stip modern en sophisticated gedragen. Gelukkig maar, want het laatste wat je wilt is eruitzien als Minnie Mouse.

1. Kies de juiste stip

De stip anno 2017 is heel groot of juist heel klein, of zit op een bijzondere plek. Een grote stip bijvoorbeeld vervreemdt bijna en gaat meer op een bijzondere vlakverdeling lijken. Terwijl een kleine stip juist een prettig klassiek effect geeft. En wat dacht je van een stip op je sneakers bijvoorbeeld?

2. Zo draag je de polkadot deze zomer!

Voor een stijlvolle en sophisticated look combineer je stip met uni kleuren. Altijd goed is natuurlijk de combinatie met wit, zwart of rood. Houd het simpel en clean, zodat de stip de meeste aandacht krijgt en je outfit chic en sophisticated blijft. Al blijft een knipoog naar de jaren vijftig met zo’n stip natuurlijk wel verleidelijk!

3. Laat je inspireren. en bekijk de vlog

Vijf voorbeelden van de polkadot:

Sneakers met stippen Play van Converse € 120

Zwarte A-lijn rok met XL stippen LK Bennett € 235

Donkerblauwe wijde broek met elastiek in de taille Zara € 19,95

T- shirt met stippen en patches Zara € 15

Rode halterjurk met witte stippen Ilovevintage € 59