Voor leuke 40+ vrouwen met stijl
Anita Willemars

Modevlogger Anita wil weten wat de juwelen- en horloge-etiquetten zijn

Wanneer draag je nu wel of geen horloge? En wanneer draag je een groot of juist een klein klokje?Vorig jaar opende Salon d' Amsterdam de la Haute Horlogerie (SAHH), voor de negende maal haar deuren, in de historische diamantslijperij van Gassan Diamonds. Samen met Nouveau-hoofdredacteur Claudia S...

Anita Willemars

Wanneer draag je nu wel of geen horloge? En wanneer draag je een groot of juist een klein klokje?

Vorig jaar opende Salon d' Amsterdam de la Haute Horlogerie (SAHH), voor de negende maal haar deuren, in de historische diamantslijperij van Gassan Diamonds. Samen met Nouveau-hoofdredacteur Claudia Straatmans hebben we de mooiste en duurste nieuwe horloges mogen aanschouwen, onder meer van Cartier, Jaeger-LeCoultre, Piaget en Breitling.

Wanneer wel, wanneer niet?

De prijzen variëren enorm, zo was er een horloge te bezichtigen van meer dan € 500.000! De trend gaat van groot terug naar kleiner. Kies je wel voor groot, zorg dan dat de kast kleiner is dan de breedte van je pols. Daarnaast hoor je een horloge altijd links te dragen. Wist je dat een horloge bij de dresscode cocktail wél gepast is, maar bij Black Tie juist absoluut niet?

Alles wat blinkt...

Behalve horloges waren er ook prachtige juwelen te bewonderen. Debora, designer van Choices by DL, vertelt ons de nieuwste juwelentrends. Heb jij enig idee of het 'van nu' is om je de ring om je wijsvinger, of juist je pink te dragen?