Voor leuke 40+ vrouwen met stijl
Josine Droogendijk

Modekoningin Máxima over het flitsbezoek van de Oranjes en méér

Josine Droogendijk, Nederlands bekendste Máxima-kenner, bespreekt wekelijks de mode van royals in binnen- en buitenland. Deze week opvallend: de woeste look van Charlène.NEDERLANDDinsdagmorgen genoot Máxima nog in vakantiekleding van een ontbijtje in de Griekse zon, maar daar was een paar uur lat...

Josine Droogendijk

Josine Droogendijk, Nederlands bekendste Máxima-kenner, bespreekt wekelijks de mode van royals in binnen- en buitenland. Deze week opvallend: de woeste look van Charlène.

NEDERLAND

Dinsdagmorgen genoot Máxima nog in vakantiekleding van een ontbijtje in de Griekse zon, maar daar was een paar uur later weinig meer van te merken tijdens de ontvangst van de Olympische sporters op Paleis Noordeinde.

De koningin zag er van top tot teen koninklijk uit, en dat kwam ook zeker door haar felblauwe jurk. Wat een heerlijk ontwerp van Natan! De brede riem, Máxima’s favoriete accessoire van dit seizoen, maakt er echt een showstopper van.

Alleen de overslag aan de voorzijde gooide af en toe roet in het eten...

... maar gelukkig heeft de koningin benen om trots op te zijn.

MONACO

Prinses Charlene van Monaco liet me flink schrikken deze week. Momenteel verblijft de blondine noodgedwongen in Zuid-Afrika vanwege een ontsteking in haar keel.