Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Maaike ondergaat een ClearLift behandeling om haar vale, vermoeide huid een oppepper te geven

Het bijzondere van de ClearLift is dat je er 200 euro voor betaalt en na afloop zie je helemaal niks van de behandeling. Het lijkt zelfs alsof er helemaal niks gebeurt is, maar vanaf dat moment ben je wel verslaafd… Want na 3/4 behandelingen maakt een vermoeide huid, plaats voor een stralende, gladde huid en is die vale winterteint ver te zoeken. :-)

Je mag dan na de behandeling (nog!) niks zien, je voelt wel dat er iets gebeurt. Na de eerste behandeling is je huid rood, maar voelt hij wel al strakker aan en dat effect wordt alleen nog maar sterker. En na verloop van tijd zie je trouwens ook dat je huid egaler wordt.

      Lees ook: De Golden Facial van Nouveau's vlogger Maaike Dorsteen

De ClearLift gaat namelijk ook oneffenheden en pigmentvlekken tegen: De golflengte van de laserstralen van de ClearLift-laserbehandeling is 1064, maar je kunt ook switchen naar 532 nm voor de behandeling van pigmentvlekken. En hij wordt zelfs gebruikt om tatoeages te verwijderen.

Omdat de ClearLift zo mild is, kun je hem perfect gebruiken voor het verminderen van fijne lijntjes onder je ogen en/of de gevoelige huid van je hals. En voor de echte durfal: Je kan hem eventueel ook nog combineren met de vampier facelift. Voordeel hiervan is dat je dan meteen resultaat ziet.