Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

'Dit moet elke vrouw weten over de zon én over zonnebrandcrème’

Vroeger lagen we lekker te bakken in kokosolie of in een andere zonnebrandcrème zonder factor, maar nu weten we: je huid beschermen is essentieel. En: hoe hoger de factor, hoe beter.

Toch even schrikken

Want 80% van alle huidveroudering wordt veroorzaakt door de zon. Maar van veilig binnen zitten worden we ook niet gelukkig, dus daar komt de perfecte zonnebrandcrème om de hoek kijken. Dat is een crème die beschermt tegen UV-A- en UV-B-straling, tegen infrarood en het liefst ook nog tegen blauw violet (HEV-) licht. Op dit moment zijn er weinig producten die je beschermen tegen HEV-licht. Alleen Heliocare en de producten van ZO Skin Health hebben dit filter. 'Leuk' detail: ook je computerscherm zendt het blauwe violet licht uit.

Bekijk ook: Nouveau's Maaike en Quinty Trustfull geven bij 'Koffietijd' de beste beauty-tips voor deze zomer

Aging & burning

Verder gaan bijna alle grote merken over op infraroodbescherming: Lancaster, Biodermal, Ladival. Maar nog steeds is het belangrijk om op het product te kijken, want hoewel steeds meer merken je deze bescherming bieden, nog altijd beschermt het grootste gedeelte van alle producten je alleen tegen UV-A (aging) en UV-B (burning).

Win

Anti-Glim Anthelios-XL Airlicium van La Roche-Posay is een frisse onzichtbare face mist met SPF50. Een heerlijke spray, die je huid beschermt tegen de huidverouderende en beschadigende effecten van zonlicht en vervuiling - zo blijf je er stralend en gezond uitzien. De hoge UVA-UVB-bescherming wordt als een onzichtbare mist op de huid verneveld, zonder wrijven of aanraken. De mist werkt onmiddellijk verkoelend en verfrissend en kan makkelijk over je make-up aangebracht worden.

Nouveau mag 5 sprays weggeven. Vul onderstaand formulier in om kans te maken op een van de producten.