Voor leuke 40+ vrouwen met stijl
Anita Willemars

De trends van 2024 in 5 kleuren

Welke trends en kleuren dragen we in 2024?

Anita Willemars

Nouveau's moderedacteur Anita spot de nieuwste modetrends en laat zien hoe je die draagt.

Kies jij dit seizoen voor de zachte, rust­ gevende tinten van de minimalistische look of ga je voor de uitbundige kleuren van de weelderige stijl?

Laarzen - Chanel

BABYBLAUW

Dit is echt een nieuwe kleur. Niet eerder zag je zoveel fel lichtblauw in de collecties. Deze vrolijke kleur brengt je in een goed humeur én zorgt voor rust.

Blouse met off-shouldereffect en wijde broek - Dior

PORSELEINWIT

Wit is onlosmakelijk met de minimalistische stijl verbonden. Combineer diverse tinten en maak de look af met witte accessoires.

Gevlochten leren tas - Bottega Veneta

LAVENDEL

Deze nieuwe modekleur zit precies tussen zacht paars en een felle pastel. Omdat er veel schakeringen mogelijk zijn, is het slim direct een hele set in dezelfde tint te bestellen of de kleur te combineren met wit.

Kanten top met wijde broek met broderie - Hermès

WARMROOD

Van kersenrood tot wijnrood: dieprood is dé roodtint van 2024. Het hipst ben je als je je van top tot teen in deze kleur hult. Kant- en broderiedetails zijn ook prachtig in deze kleur.

Halterjurk van goudkleurige stof - & Other Stories

METALLICS

Metallic kleuren, en dan met name goud en zilver, zie je zowel in kledingstukken als in accessoires als tassen en schoenen. Persoonlijk vind ik basics in metallic het mooiste. Al steel je natuurlijk wel de show in zo’n gedrapeerde one-shoulder dress.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Columns
  • Prive beeld