Voor leuke 40+ vrouwen met stijl
Anita Willemars

'Cool & classy: een jumpsuit met bloemen frist je helemaal op!'

Denk je bij het woord 'jumpsuit' aan 'onhandig' en 'niks voor mij', lees dan vooral even door, want Nouveau's moderedacteur Anita heeft gouden tips om er beeldig én trendy in uit te zien.Deze zomer zie je heel veel jumpsuits met bloemenprints. Best logisch, ze zitten heerlijk luchtig en passen bi...

Anita Willemars

Denk je bij het woord 'jumpsuit' aan 'onhandig' en 'niks voor mij', lees dan vooral even door, want Nouveau's moderedacteur Anita heeft gouden tips om er beeldig én trendy in uit te zien.

Deze zomer zie je heel veel jumpsuits met bloemenprints. Best logisch, ze zitten heerlijk luchtig en passen bij elke gelegenheid.

Ook koningin Máxima heeft er eentje, je ziet dat ze zich daar comfortabel bij voelt en zij laat als geen ander zien dat een jumpsuit met bloemenprint stylish en elegant is.

Wil je je vrouwelijke vormen wat meer accentueren, kies dan voor een grote bloemenprint die de nadruk op je pluspunten legt. Wil je juist iets meer verdoezelen, kies dan voor een kleine bloemen print.

Vriendinnen hoor ik weleens zeggen dat mannen een jumpsuit niet sexy vinden. Kan ik mij niets bij voorstellen, ik voel mij juist hartstikke sexy in deze look.

5 reden om voor een jumpsuit te kiezen!

  • Een jumpsuit zit heerlijk comfortabel, het lijkt een beetje op de pyjama van vroeger
  • Je hoeft niet na te denken hoe je de jumpsuit combineert, je bent in één keer klaar
  • Een jumpsuit laat je echt slanker lijken, dat komt omdat je van top tot teen in één kleur of print te zien bent
  • Een jumpsuit kun je bijna voor elke gelegenheid aan, sportief met sneakers, chic met ‘high heels’ of zakelijk met een mooie platte schoen.
  • Een jumpsuit kun je het hele jaar dragen, bijvoorbeeld met een vest of colbert. Als de lange lijn (van top tot teen) maar zichtbaar blijft voor het afkledende effect.

Niet denken in problemen, maar in oplossingen!

Het valt niet te ontkennen, als je naar het toilet gaat, is een jumpsuit onhandiger en ben je meer tijd kwijt om het pak los te knopen, een beetje hygiënisch vast te houden en daarna weer dicht te knopen. Als je daar geen zin in hebt, koop dat een broek en blouse met dezelfde print. Het valt niet te onderscheiden van een echte jumpsuit, en het heeft als bijkomend voordeel dat je zowel de broek als de blouse los van elkaar kunt dragen.

Hier mijn favoriete jumpsuits met bloemenprints

1 Blouse en broek in dezelfde bloemenprint Zara € 39,95 (blouse) en € 39,95 (broek)

2 Jumpsuit met gesmockt bovenlijfje Patrizia Pepe via About You € 185

3 Broek en blouse met dezelfde print Mango € 39,95 (broek) € 29,95 (blouse)

4 Jumpsuit met overslag Loavies € 59,99

5 Jumpsuit met print Whistles via Bijenkorf € 129

6 Jumpsuit met tropisch bloemenprint € 99

7 Jumpsuit met korte pijpen Emilia Wickstead € 795

8 Jumpsuit met smockwerk H&M € 17,99

9 Jumpsuit met patchwork print Zara € 59,95

10 Mouwloze jumpsuit met bloemenprint M Missoni via The Outnet € 262