Voor leuke 40+ vrouwen met stijl
Sylvia Schaffrath

Behoefte aan een flinke portie ‘feel good’? Dan is dit voor jou!

Mocht het idee van ‘Dry Januari’ je al de stuipen op het lijf jagen, dan heeft het nieuws van de laatste dagen waarschijnlijk niet geholpen. Het jaar is nog geen week oud, een fonkelend vers 2021 ligt voor ons, net zo lekker als een schoon, fris, knisperend bed. Dat wil zeggen, tót 2021. We hebbe...

Sylvia Schaffrath

Mocht het idee van ‘Dry Januari’ je al de stuipen op het lijf jagen, dan heeft het nieuws van de laatste dagen waarschijnlijk niet geholpen. Het jaar is nog geen week oud, een fonkelend vers 2021 ligt voor ons, net zo lekker als een schoon, fris, knisperend bed. Dat wil zeggen, tót 2021. We hebben 2020 amper afgesloten en Duitsland heeft de lockdown alweer verlengd terwijl Engeland de meest strenge lockdown voor het hele land heeft afgekondigd. Het maakt me niet heel optimistisch voor onze eigen persconferentie op 19 januari.

En laten we wel wezen, het weer helpt ook niet mee. Het is grauw, grijs en waterkoud. Kortom: ruk. Edoch, ik weiger in mineur te verzanden, daar wordt niemand blij van. Bovendien wil ik mijn liefste huisgenoot (die met die trouwring) niet gillend het huis uitjagen, dus heb ik een lijstje met ‘FeelGoodTips’ voor mezelf gemaakt. En omdat ik de beroerdste niet ben, deel ik ‘m met je.

#InstaTips, drie fijne Instagramaccounts die gegarandeerd een glimlach op je gezicht toveren

Bee’s Balcony @BeesBalcony