Voor leuke 40+ vrouwen met stijl
Anita Willemars

5 key items onder de € 100 voor dit seizoen!

Een slimme en snelle update van je garderobe? Nouveau's modecoördinator Anita tipt '5 easy pieces' waarmee je er weer hip en happening bijloopt.Je hebt vaak maar een paar kledingstukken nodig om je looks een boost te geven. Met deze 5 redelijk betaalbare (ik kan natuurlijk niet in je portemonnee ...

Anita Willemars

Een slimme en snelle update van je garderobe? Nouveau's modecoördinator Anita tipt '5 easy pieces' waarmee je er weer hip en happening bijloopt.

Je hebt vaak maar een paar kledingstukken nodig om je looks een boost te geven. Met deze 5 redelijk betaalbare (ik kan natuurlijk niet in je portemonnee kijken) key items onder de 100 euro ben je direct weer up to date. 

Mix & Match

Je hebt ongetwijfeld al een kast vol mooie kleren, kleren die goed zitten en bij je persoonlijkheid passen. Mix en match de highlights uit de nieuwe collecties met je bestaande kleding en je hebt een totaal andere look.

1 De ‘all over’ fuchsia outfit

De show van modeontwerper Valentino voor dit seizoen heeft voor een aardverschuiving gezorgd. Alle modellen waren van top tot teen in een soort vibrerend fuchsia gekleed. Het leek wel of de ontwerper wilde zeggen, hoe dieper de crises, hoe feller de kleding. Combineer fuchsia dus gerust met andere fuchsia items. Het modernst is je fuchsia outfit te combineren met een fuchsia tas en schoenen. Wil je het liever wat rustiger, combineer de kleur dan met beige en bruin.

Fuchsia midi jurk COS € 79

2 Het oversized kleurrijke pak

Het oversized pak is een blijvertje, nieuw zijn de snoepjeskleuren voor zakelijke pakken in het najaar. Zo’n pak kun je stylen met een witte blouse of beige coltrui. De look wordt spannender als je het combineert met fellere kleuren, zoals een paarse coltrui en/of kleurrijke pumps.

Lichtblauw pak C&A jas € 49,95 broek € 39,95

3 De Seventies Look

Als je handig bent, dan begin je direct zelf een trui te breien. Hoe meer ‘handmade’ de look, hoe hipper je bent. De ‘seventies’ trui is een key item. Of de trui nu zelf gebreid lijkt, het materiaal verwassen lijkt, een tie dye print heeft of dat er psychedelische strepen op de trui te zien zijn - de seventies look trui geeft direct een ‘laid back’ gevoel aan je outfit.

Jacquard gebreide trui in seventies look & Other Stories € 99

4 De gehaakte tas

Zowel haken als breien is dé grote trend dit najaar. Heb je er niet de tijd of de handigheid voor, geen probleem. Veel merken spelen in op deze trend door het artikel een ‘handmade’ gevoel te geven. Op het label staat dan borduur look, of gehaakte look, of handmade look.  Hoe kleurrijker de accessoires, hoe moderner de look

Schoudertas van tricot met een gehaakte look H&M € 39,95

5 Kleurrijke schoenen

Hoe kleurrijker de accessoires, hoe mee on trend je bent! Vooral schoenen zijn dit seizoen de aandachtrekker. Ze zijn er in alle felle kleuren. Kies bij twijfel voor een wat klassiekere schoen zoals een loafer of een sling back pump. De kleurrijke schoenen zijn uitstekend te combineren met zacht en klassieke kleuren zoals off-white, beige donkerblauw en zwart,

Groene sling-back pump in sixties style met glans pareltjes erop Zara € 59,95