Ding je mee naar deze stijlvolle klassieker?

Dit klassieke badpak is de LBD van de badmode: flatteert, kleedt af en zit heerlijk, ook als je ermee uit het water komt. 

Over Speedo
In 1929 werd de eerste Speedo®-zwemkleding geproduceerd. Het nieuwe merk werd al snel erg populair, mede dankzij Zweedse zwemmer Arne Borg, die een wereldrecord in Speedo®-badkleding vestigde. Badmode veranderde voortdurend in de jaren dertig en Speedo®-producten begonnen de krantenkoppen te halen voor hun stijl en prestaties. Tijdens de Olympische Spelen in Los Angeles (1932) pakte de Australische Claire Dennis goud op de 200 meter schoolslag, maar veroorzaakte controverse in haar Speedo®-zwempak dat 'te veel schouder toonde'.

Na de oorlog pakte Speedo de draad weer op om te kunnen voorzien in de toegenomen vraag naar zwemkleding, aangevoerd door de bikini. Tweedelige badpakken voor vrouwen verschenen voor het eerst vlak voor de oorlog, maar werden nog niet algemeen als fatsoenlijk beschouwd - de Speedo®-bikini werd zelfs verboden door Australische strandinspecteurs. 

De doorbraak voor het label kwam in 1956 tijdens de Olympische Spelen van Melbourne toen het Australische team acht gouden medailles veroverde in Speedo®-kleding. In de jaren 70 was Speedo® het eerste bedrijf dat badkleding ging maken van nylon / elastaan, wat tot op de dag van vandaag de meest populaire badkledingstof is.

Article continues after the ad

Badpak Brigitte
Dit klassieke badpak heeft een gedraaide voorkant om je figuur mooi uit te laten komen. Afneembare gewatteerde buste-ondersteuning, verstelbare schouderbanden en een perfecte pasvorm.

Kenmerken:

  • U-rugontwerp - helpt het gemakkelijk te maken bij het aan- of uittrekken van het zwempak
  • Hogere chloorweerstand dan standaard badkledingstoffen
  • Vormvastheid - stof stretcht
  • Zonbescherming - UPF 50+Informatie
  • Prijs: € 64,99 


Doe mee & win!
Nouveau mag voor Dag 6 van de Summer Give-Away een fantastisch Brigitte badpak weggeven. Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij een van de winnaars. Wat zul je er mooi bijlopen! Deze actie is gesloten!

Ga voor optimaal resultaat met het Speedo Brigitte badpak. Het corrigerende zwempak geeft extra ondersteuning op de juiste plaatsen en vormt je lichaam optimaal. De zwarte stof en het strikdetail op de borst geven het totaal een vrouwelijke look.