Prins Louis, het derde kindje van William en Kate, is vanmiddag gedoopt in Londen. Het was voor het eerst sinds zijn geboorte dat we weer een glimp konden opvangen van de kleine.

Drie dagen na zijn geboorte maakte mama Kate een paar mooie foto's van haar zoontje, maar sindsdien is het stil geweest rondom Louis. Nu kunnen we het kleine prinsje (inmiddels bijna drie maanden oud) weer even fijn bewonderen. En zien we voor het eerst de Cambridges met zijn vijven!

Met z'n allen!

Louis (in diepe slaap bij aankomst) werd volgens koninklijke traditie gedoopt door de Archbishop of Canterbury, in de Chapel Royal in Londen. Daar werd eerder dit jaar ook Meghan Markle gedoopt, en moest grote broer George er ook aan geloven. Zus Charlotte werd in Norfolk gedoopt, waar het gezin toen woonde.

Zzzzz

Trotse mama Kate

 

They arrived💙

Een bericht gedeeld door (@louisofcambridge) op

Natuurlijk waren de trotse opa's en oma's en ooms en tantes ook aanwezig om Louis en zijn ouders te ondersteunen, al bleven de queen en prins Philip in overleg met Will en Kate thuis. En natuurlijk waren ook Louis' zes peetouders van de partij, net als bij George en Charlotte gekozen uit de vriendenkring van William en Kate. Een hele eer.

Pippa met babybuikje

Hoofdfoto: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Leuk voor een themafeestje, de verkleedkist of als cadeau voor een bruid-in-spe: er is een geweldige replica van Meghans trouwtiara te koop.

De tiara is gemaakt door het bedrijf The Royal Look For Less dat, de naam zegt het eigenlijk al, handelt in nepversies van sieraden, accessoires en kleding van onder andere Meghan en Kate.

Zo kun je er ook Meghans verlovingsring en Diana-ring (die ze droeg naar haar eigen trouwreceptie) op de kop tikken, of bijvoorbeeld Meghans verlovingsjurk of schoudertas. Dit alles voor prijzen onder de vijftig euro.

Kate-fans kunnen er terecht voor haar trouwtiara (nog goedkoper: 19 euro), haar saffieren verlovingsring en diverse zomerse jurken. Over de kwaliteit van die items is niets bekend, maar volgens Britse media zit Meghans tiara in elk geval erg stevig in elkaar. Toch verleidelijk…

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Kensington Palace heeft de doopfoto's van prins Louis vrijgegeven. En die zijn klassiek, prachtig en ontzettend royal.

Oké, de queen ontbreekt, maar William, Kate, George en Charlotte stralen, en ook Meghan en Harry maken hun opwachting. Zoals het de komende jaren wel vaker zal gaan, kortom.

De foto's werden geschoten door Matt Holyoak, die ook de geweldige portretten van koningin Elizabeth en prins Philip ter gelegenheid van hun 70e trouwdag maakte. Met royal doopfoto's had hij nog geen ervaring: de kiekjes van Charlotte's doop kwamen uit de lens van Mario Testino, die van George werden gemaakt door celebrityfotograaf Jason Bell.

Bekijk de prachtige foto's hieronder.

Oh, en dan besloten Will en Kate ook nog een eigen extra fotootje vrij te geven. Heerlijk!