Prins Louis, het derde kindje van William en Kate, is vanmiddag gedoopt in Londen. Het was voor het eerst sinds zijn geboorte dat we weer een glimp konden opvangen van de kleine.

Drie dagen na zijn geboorte maakte mama Kate een paar mooie foto's van haar zoontje, maar sindsdien is het stil geweest rondom Louis. Nu kunnen we het kleine prinsje (inmiddels bijna drie maanden oud) weer even fijn bewonderen. En zien we voor het eerst de Cambridges met zijn vijven!

Met z'n allen!

Louis (in diepe slaap bij aankomst) werd volgens koninklijke traditie gedoopt door de Archbishop of Canterbury, in de Chapel Royal in Londen. Daar werd eerder dit jaar ook Meghan Markle gedoopt, en moest grote broer George er ook aan geloven. Zus Charlotte werd in Norfolk gedoopt, waar het gezin toen woonde.

Article continues after the ad

Zzzzz

Trotse mama Kate

 

They arrived?

Een bericht gedeeld door (@louisofcambridge) op

Natuurlijk waren de trotse opa's en oma's en ooms en tantes ook aanwezig om Louis en zijn ouders te ondersteunen, al bleven de queen en prins Philip in overleg met Will en Kate thuis. En natuurlijk waren ook Louis' zes peetouders van de partij, net als bij George en Charlotte gekozen uit de vriendenkring van William en Kate. Een hele eer.

Pippa met babybuikje

Hoofdfoto: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in