Prins Louis, het derde kindje van William en Kate, is vanmiddag gedoopt in Londen. Het was voor het eerst sinds zijn geboorte dat we weer een glimp konden opvangen van de kleine.

Drie dagen na zijn geboorte maakte mama Kate een paar mooie foto's van haar zoontje, maar sindsdien is het stil geweest rondom Louis. Nu kunnen we het kleine prinsje (inmiddels bijna drie maanden oud) weer even fijn bewonderen. En zien we voor het eerst de Cambridges met zijn vijven!

Met z'n allen!

Louis (in diepe slaap bij aankomst) werd volgens koninklijke traditie gedoopt door de Archbishop of Canterbury, in de Chapel Royal in Londen. Daar werd eerder dit jaar ook Meghan Markle gedoopt, en moest grote broer George er ook aan geloven. Zus Charlotte werd in Norfolk gedoopt, waar het gezin toen woonde.

Zzzzz

Trotse mama Kate

 

They arrived💙

Een bericht gedeeld door (@louisofcambridge) op

Natuurlijk waren de trotse opa's en oma's en ooms en tantes ook aanwezig om Louis en zijn ouders te ondersteunen, al bleven de queen en prins Philip in overleg met Will en Kate thuis. En natuurlijk waren ook Louis' zes peetouders van de partij, net als bij George en Charlotte gekozen uit de vriendenkring van William en Kate. Een hele eer.

Pippa met babybuikje

Hoofdfoto: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Máxima is er een ster in, en ook de andere prinsessen en koninginnen gaan stuk voor stuk voor de bijl: het jumpsuit is in rap tempo een royal klassieker aan het worden.

Chique, maar veelzijdig. Heel gek is het niet, dat royalvrouwen van over de hele wereld als een blok vallen voor een goed jumpsuit. Net als onze eigen Anita trouwens. Letizia van Spanje en onze eigen Máxima lieten zich er deze maand ook weer in zien. De beste royal-voorbeelden op een rij.

Chique in blauw

Net even anders in bruin

In vlammend rood

Of oranje natuurlijk

En voor de durfal: een printje

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Een echte stijlkoningin weet high en low moeiteloos te combineren. Wat dat betreft is koningin Letizia van Spanje een schoolvoorbeeld: zij ging deze week voor een budgetjurk met peperdure oorbellen.

De Spaanse beauty droeg bij een evenement in Salamanca een prachtige jurk van het Spaanse high street-merk Massimo Dutti. Prijskaartje: 89,95 euro. Heel betaalbaar voor bijna alle vrouwen, maar vooral in schril contrast met de sieraden waarmee de koningin het jurkje combineerde.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

La reina Letizia dio la bienvenida a la temporada de otoño-invierno con un nuevo vestido estampado bicolor en blanco y negro, de corte evasé y largo midi con el cuello redondo y tres botones en el hombro, de Massimo Dutti, el cual combinó con unos salones en azul marino de Carolina Herrera y una cartera de la misma firma, modelo “Baret”, a juego con los zapatos. Para resaltar su figura añadió un cinturón, el cual acomodó de forma cruzada. Los pendientes con forma de pluma de la colección Plume de Chanel, diseñados en oro blanco y diamantes. #reinaletizia #queenletizia #moda #fashion #trend #look #outfit #style #Vanidades #VanidadesUSA

Een bericht dat is gedeeld door @ vanidadesusa op

Haar beeldschone bladoorbellen komen namelijk van Chanel, en kosten - slik - meer dan zesduizend euro. Maar on the bright side: die passen natuurlijk wel o-ve-ral bij.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in