Een tijdje geleden werd al bekend gemaakt dat Meghan geen volwassen bruidsmeisjes zou hebben, en nu heeft het paleis precies aangekondigd wie er wél met Meghan naar het altaar lopen.

Een hele rits bruidsmeisjes en -jonkertjes, zoals traditie dat voorschrijft. Een schattige mix ook nog, van royalty (hoi George en Charlotte!), aristokindjes en Amerikaanse en Canadese bloedjes van Meghans vriendenkring. Wij stellen ze alvast even aan je voor.

De meisjes:

Zalie Warren (2) – de dochter van Harry’s beste vriend Jake, tevens een van zijn peetkinderen.

Prinses Charlotte (3) - voor de volledigheid: de dochter van Will en Kate

Charlotte en George deden al ervaring op bij de bruiloft van tante Pippa

Florence van Cutsem (3) – het andere peetdochtertje van Harry, wiens vader een jeugdvriend is van Will en Harry. 

Ivy Mulroney (4) – het dochtertje van Meghans beste vriendin (en wedding planner!) Jessica

 

Happiest in denim and sneaks.... on set with my little lady

Een bericht gedeeld door Jess Mulroney (@jessicamulroney) op

Remi (6) en Rylan Litt (7) – de peetdochtertjes van Meghan

De jongetjes:

Prins George (4) - de toekomstige koning van Groot-Brittannië

Jasper Dyer (6) - een peetzoon van Harry met een schandaalrandje: Jasper is de zoon van Mark Dyer, die jarenlang voor prins Harry zorgde en ook wel eens wordt aangewezen als Harry's 'echte' vader.

Brian en John Mulroney (7) – de tweelingzoons van Meghans BFF Jessica

Beeld: ANP/Instagram

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Het presidentieel paar van Kaapverdië bood de Oranjes vanavond (dinsdag) een concert aan. En dat zag er zo uit.

President Fonseca en zijn vrouw waren maandag en dinsdag op staatsbezoek in ons land. Op maandagavond was er daarom een staatsbanket. En op hun laatste avond in Nederland, bood het koppel ons koningspaar als contrarestatie een concert aan met bekende Kaapverdiaanse musici in de Cruiseterminal Rotterdam.

Máxima droeg voor de gelegenheid een fantastische bordeauxrode (of is het toch paarse?) jurk met een opengewerkte mouw. Rood is vaak haar kleur, maar op het moment lijkt de koningin er helemaal van te genieten. Misschien omdat de feestdagen eraan komen. Pure kerstinspiratie, vinden wij.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

De Zweedse royals liepen gisteravond (maandag) in Stockholm groots uit voor het Nobelgala. Een mooie gelegenheid om de hele familie op één plek te bewonderen.

Het Nobelgala is traditioneel een moment waarop we de Zweedse royal family op chique zien. En nóg leuker: op dezelfde dag als de festiviteiten in de Zweedse hoofdstad, wordt in het Noorse Oslo óók een Nobelbanket gehouden, waar we Haakon, Mette-Marit en co. (traditioneel iets minder op chique) kunnen bewonderen.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

@Regran_ed from @royalty_fan_3 - 🌟💖👑 It's Nobel night! Bring out tiaras and gowns 👑💖🌟 • Post 1. • • Beautiful Swedish royal family didn't disappoint 💕 • King Carl XVI Gustaf, Queen Silvia, Crown Princess Victoria, Prince Daniel, Prince Carl Phillip and Princess Sofia attended. 🌟 • • • • • • • • • • #kingcarlgustaf #kingcarlgustafofsweden #queensilvia #queensilviaofsweden #crownprincessvictoria #crownprincessvictoriaofsweden #kronprinsessanvictoria #princedaniel #prinsdaniel #princedanielofsweden #princessestelle #princessestelleofsweden #princeoscar #princeoscarofsweden #princecarlphilip #princecarlphilipofsweden #princesssofia #princesssofiaofsweden #princealexander #princealexanderofsweden #princegabriel #princegabrielofsweden #royals #royalfamily #swedishroyals #Nobel #nobelprize - #regrann

Een bericht gedeeld door fan page of all royal families (@world_royal_family) op

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in