In Engeland is het groot nieuws: actrice Meghan Markle heeft eindelijk gesproken over haar relatie met prins Harry. Ze doet dat in een interview met het blad Vanity Fair.

Deze maand schittert de 36-jarige Amerikaanse op de cover van Vanity Fair en vertelt ze in een uitgebreid interview onder andere over haar relatie met de Britse royal. 

'Het is een uitdaging'
Meghan (vooral bekend van haar rol in de advocatenserie Suits) en Harry ontmoeten elkaar ’gewoon’ via vrienden in juli 2016. Sindsdien zijn de media meer dan gretig naar nieuws over de twee. "Het is een uitdaging”, zegt Meghan, "maar ik krijg veel steun, zowel van beveiliging als van Harry.” Meghan wordt nog altijd belaagd door de internationale media; prins Harry moest op een gegeven moment zelfs een publiek statement maken met de dwingende vraag om haar met rust te laten.

Respectvolle collega's
Vrienden, familie en collega-acteurs van Suits gaan respectvol om met de relatie tussen Meghan en Harry, die in de Britse roddelpers flink onder vuur heeft gelegen. Koningin Elizabeth zou twijfels hebben over de partnerkeuze van Harry, onder andere vanwege het geloof van Meghan, die niet katholiek is opgevoed.

'Ik ben nog steeds dezelfde persoon'
Meghan reageert nuchter op alle ophef en media-aandacht: "Het is heel simpel. Aan het eind van het liedje zijn we twee mensen die van elkaar houden. De eerste zes maanden hebben we onze relatie stil gehouden. Toen het in het nieuws kwam is er voor ons niets veranderd. Het enige dat is veranderd, is de perceptie van het publiek. Ik ben nog steeds dezelfde persoon, ik heb me nooit laten definiëren door mijn relatie.”

'Deze tijd is echt van ons'
Meghan vervolgt: "Ik weet zeker dat er een tijd zal zijn dat we in de schijnwerpers moeten stappen, maar voor nu is de tijd die we samen doorbrengen echt van ons. Dat maakt het ook zo speciaal, we maken herinneringen, ervaren bijzondere dingen samen en daar heeft niemand iets mee te maken. We zijn gelukkig, dat is het voornaamste.”

Bron beeld: Peter Lindbergh voor Vanity Fair

Stop met wat je aan het doen bent. Wij hebben namelijk het geheim voor de perfecte highlighter gevonden. Nou ja, Daniel Martin, de make-upartiest van Meghan Markle dan.

En echt een gouden tip kunnen we wel zeggen.

Natuurlijk glow

Daniel gebruikt namelijk niet zomaar even een highlighter, hij creëert het effect met een specifiek verzorgingsproduct. Een product waar Meghan een prachtige glans van in haar gezicht krijgt.

Eucerin

Hij heeft het over de crème Aquaphor van het merk Eucerin, waar overigens ook actrice Jessica Alba fan van is. Daniel gebruikt het op de plekken in het gezicht waar je wil highlighten. "Ik breng het aan op alle hoge punten van het gezicht. Het is vooral mooi voor op foto's", zo verklapt hij aan E! News.

Kopen

Het fijne is dat deze crème gewoon bij de drogist te vinden is. Je koopt hem hier voor 9 euro.

Bron: E! News Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Willem-Alexander en Máxima zijn in Londen, en daarvoor wordt flink uitgepakt door de Britse royals.

De Oranjes werden vanochtend ontvangen door prins Charles en Camilla, en werden daarna verwelkomd door koningin Elizabeth en premier Theresa May. Er was even sprake van dat prins Philip daar ook bij zou zijn, maar dat bleek uiteindelijk niet het geval. De prins is met pensioen, en doet nog maar zelden publieke optredens.

We updaten dit verhaal de hele ochtend en middag met de nieuwste foto's vanuit Londen!

De koningin heet haar Nederlandse tegenhangers welkom met een ceremonie op Horse Guards Parade. Máxima draagt voor de dag een nieuwe mantel van Claes Iversen (zie hieronder). Wat ze daar onder draagt (ook Claes?) zullen we nog even moeten afwachten.

Slapen op het paleis

Er wordt na deze plechtigheden geluncht op Buckingham Palace (waar de Oranjes vannacht ook slapen), waarna onze koning en koningin naar een expositie in de Picture Gallery gaan en een krans leggen bij het graf van de onbekende soldaat in Westminster Abbey. Daar staat ook een rondleiding op het programma.

De rest van de dag zit al even afgeladen vol, want aansluitend houdt koning Willem-Alexander een toespraak in het Britse Parlement en spreekt het koninklijk paar met een aantal parlementariërs. Dan is het hup, naar Clarence House. In de woning van Charles en Camilla worden ze namelijk verwacht voor de afternoon tea.

Allemaal in de grime

Daarna begint de aankleedmarathon van de royals, die zich om 21.00 uur onze tijd op Buckingham Palace melden voor een staatsbanket. Met naast Elizabeth, Charles en Camilla óók Will en Kate in de gelederen. En aangezien Willem-Alexander en Máxima de guests of honor zijn, is ook schoonzus Mabel - die natuurlijk in Londen woont - van harte uitgenodigd.

De Stuart

Dat ons heel wat pracht te wachten staat is een zekerheidje. Zeker nu rondzoemt dat Máxima misschien wel het beroemde Stuart-diadeem inclusief het pronkstuk de Stuart-diamant (à bijna veertig karaat) uit de kast trekt. Die werd in 1972 voor het laatst in zijn volledigheid gedragen, door koningin Juliana tijdens een bezoek aan Buckingham Palace.

Máxima droeg het diadeem onlangs in Luxemburg (zie hierboven), maar dan wel zonder die grote diamant. Is vanavond de avond dat hij dan eindelijk in zijn totaliteit te zien is? Veel insiders durven er geld op in te zetten. Wij zitten er klaar voor!

Houd Nouveau.nl in de gaten voor het laatste nieuws rondom het staatsbezoek!

Bron outfit: Modekoninginmaxima.nl Beeld: ANP/Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in