Het jaar 2018 wordt het grootste jaar uit hun leven, dus moest het wel goed ingeluid worden. Daarom vlogen Harry en Meghan op 31 december naar de Franse Rivièra. Gewoon, in economy class.

De twee sloten het jaar af bij vrienden thuis, ergens in zonnig Zuid-Frankrijk. Ze vlogen op de 31e ‘s ochtends vanaf luchthaven Heathrow naar Nice, en zouden daar momenteel nog steeds van hun rust genieten.

Gewoon economy
Het was een leuke verrassing voor de paar honderd andere passagiers van de British Airways-vlucht, want Harry en zijn bruid zaten gewoon tussen hun landgenoten in economy-stoelen. Het is binnen het Britse koningshuis gebruik om zo economisch mogelijk te vliegen als hun roem toelaat. Harry en William zijn allebei al meermalen opgevouwen in een goedkoop stoeltje gespot.

Even gluren
Daarmee viel het overigens wel mee, tijdens de twee uur richting Nice. Blijkbaar hadden Meghan, Harry en hun bodyguards in totaal drie hele rijen voor zichzelf, helemaal achterin het vliegtuig. Nadeel daarvan: ze zaten naast de toiletten. En eerlijk is eerlijk: zelfs als je niet hoeft, ga je even kijken of de vluchtgeruchten kloppen en het écht het nieuwe royal koppel is dat daar onder petjes verstopt zit.

 

Prinses Charlene vloog deze week naar New York voor de Princess Grace Awards. Zonder man Albert, maar mét maatpak.

De Monegaskische royal was aanwezig bij de chique prijsuitreiking in restaurant Cipriani aan Broadway. De Princess Grace Award wordt elk jaar uitgereikt aan artistiekelingen die zich in het afgelopen jaar onderscheiden hebben. Een hele eer dus, zeker als je het beeldje (een bronzen Grace) ook nog eens uit handen van haar schoondochter krijgt.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

GOSTARAM? A #princesaCharlene de #Monaco participou da Festa de #Gala Princesa Grace 2018, realizada na #NewYork #Cipriani 25 Broadway. O evento de caridade foi criado pelo príncipe Rainier III de Mônaco há 36 anos, para honrar o legado da Fundação #GraceKelly, que apoia talentos no mundo do teatro, dança e cinema, dando doações em forma de bolsas de estudo. (O #principeAlbert não pôde participar este ano porque está na Albânia para uma visita oficial de dois dias). Linda de viver, Charlenne escolheu #smoking da #RalphLauren com #scarpin da #Louboutin e #joias da #Cartier. Gostaram? 👍🏻 ou 👎🏻? 📸Getty (Confira outros posts e marque aqui quem você acha que vai gostar do nosso perfil!) #princessCharlene

Een bericht gedeeld door Francisco Campelo (@colunadocampellooficial) op

Charlene trok voor de gelegenheid een pak van Ralph Lauren uit de kast. Prins Albert was op het moment van de uitreiking in Albanië voor een staatsbezoek. Gelukkig staat Charlene prima haar mannetje.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Oké, echt een koopje is het niet. Maar de Saloni-jurk die de koningin gisteravond droeg bij de opening van het One Young World-congres is wel echt om op te eten.

De koningin meldde zich woensdagavond in het Vredespaleis in Den Haag om het congres officieel te openen, en koos daarvoor de perfecte frisse outfit. Een fonkelnieuwe jurk die ze wellicht op Net-A-Porter in haar winkelwagentje gooide.

Het is een design van Saloni, een Brits label met Indiase roots dat grossiert in de meest geweldige jurken, zoals het zijden/satijnen exemplaar dat de koningin nu in haar kledingkast heeft hangen. Even sparen is het misschien wel (Máxima's exacte jurk kost off the rack 625 pond), maar de koningin zal vast aantonen dat je er járen mee verder kunt.

Beeld: One Young World/ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in