Koningin Máxima koos gisteren, tijdens het bezoek van het Jordaanse koningspaar maar liefst tweemaal voor een creatie van couturier Claes Iversen. Twee héél verschillende:

Bij het ontvangst van het Jordaanse koningspaar droeg Máxima een camelkleurige mantel, met daaronder een kanten jurk uit de AW17/18 ready-to-wear collectie van de ontwerper.

Een prachtig verfijnde creatie:

s Avonds, tijdens een intiem diner in paleis Noordeinde koos Máxima voor een meer uitgesproken jurk, geïnspireerd op een zalmroze ontwerp uit de Spring/Summer 2017 Couture collectie van de modeontwerper:

 

 

Ja, we zwijmelen gewoon nog even door hoor. Nu er steeds meer beelden van het huwelijk binnendruppelen, viel ons die bijzondere momenten op waarbij het stel echt even alleen oog lijkt te hebben voor elkaar... 

1. Meghan naast haar prins:

2. Hand in hand in de koets:

3. Volgens liplezers zegt Harry op dit moment: "You look amazing... I'm so lucky."

4. Prachtig beeld van Harry die zijn bruid naar buiten begeleidt...

 

Een bericht dat is gedeeld door @cmillertiu op

5. Het gelukkige stel in de kerk voordat de ceremonie begint...

 

Een bericht gedeeld door Clem (@lclemenstagram) op

6. Harry helpt Meghan galant de auto in:

 

Een bericht gedeeld door AL’ NYAH (@al_nyah) op

7. Vlak voor dé kus:

8. Harry doet voorzichtig Meghan's sluier af. Meghan kijkt hem aan en hij zegt schattig: "Hi". Zucht...

 

Als íets 'not done' is op een trouwerij, is het wel wit dragen. De kleur van de bruidsjurk. Oprah koos voor een beige outfit, maar eenmaal in Engeland, besefte dat door het felle zonlicht, de jurk bijna wit werd op foto's. Gelukkig was daar Team Stella McCartney om haar uit de brand te helpen: