Tijdens het Trooping the Colour, waarbij vliegtuigen in formatie over Buckingham Palace vliegen bleek het voor de kleinsten moeilijk om hun aandacht erbij te houden.

Op de zonovergoten zaterdag, genoot Elizabeth zichtbaar van al de pracht en praal. Prins Philip was er niet bij. Hij wordt vandaag al weer 97.

Prins William heeft snel in de gaten dat de kinderen de ceremonie niet al te serieus nemen. 

Maar dít vonden wij zo goed gevonden. Een oplettende kijker, herinnert zich een eerdere balkonscène. Savannah Philips snoert Prins George de mond. Maar waar herkennen we dat ook alweer van? Zijn oom Prins Harry was ook al zo'n doerak.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Beeld: ANP

De tweede ronde. Ons koningspaar luidt vandaag (woensdag) opnieuw het nieuwe jaar in met een nieuwjaarsontvangst.

Het is dit keer de beurt aan leden van het corps diplomatique en internationale organisaties. Op dinsdag proostten Willem-Alexander en Máxima al met enkele honderden gasten uit politiek en openbaar bestuur en uit diverse sectoren van de Nederlandse samenleving.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Rood met paars... Meghan Markle viel van de week op in een opmerkelijke kleurencombinatie. Die ze een op een bleek te hebben gekopieerd van prinses Diana.

Diana droeg de kleurencombinatie in haar tijd meer dan eens. Een mooie knipoog van Meghan en Harry.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in