Jazmin Grimaldi en Pauline Ducruet, de kleindochters van prinses Grace van Monaco, gaan samen de woestijn in voor het goede doel.

De meiden (25 en 23) nemen voor het goede doel deel aan een rally door Marokko. Op 16 maart vertrekken ze zonder telefoon, GPS of zelfs maar een kaart tien dagen lang de woestijn in, samen met een partner.

Jazmin, de oudste dochter van prins Albert neemt Kiera Chaplin mee, de kleindochter van Charlie Chaplin. Pauline, de dochter van Stéphanie deelt een auto met haar goede vriendin en stylist Schanel Bakkouche. Die het trainingsproces al uitgebreid vastlegde op Instagram.

Dat de nichtjes niet samen deelnemen, betekent niet dat ze het niet heel gezellig vinden dat ze straks allebei tussen het zand zitten. “Het is juist heel leuk om deze ervaring samen als familie te delen”, aldus Jazmin.

De rally zamelt geld in voor Coeur de Gazelles, een organisatie die mensen in afgelegen gebieden van Marokko steunt.

Beeld: Getty Images

Oké, echt een koopje is het niet. Maar de Saloni-jurk die de koningin gisteravond droeg bij de opening van het One Young World-congres is wel echt om op te eten.

De koningin meldde zich woensdagavond in het Vredespaleis in Den Haag om het congres officieel te openen, en koos daarvoor de perfecte frisse outfit. Een fonkelnieuwe jurk die ze wellicht op Net-A-Porter in haar winkelwagentje gooide.

Het is een design van Saloni, een Brits label met Indiase roots dat grossiert in de meest geweldige jurken, zoals het zijden/satijnen exemplaar dat de koningin nu in haar kledingkast heeft hangen. Even sparen is het misschien wel (Máxima's exacte jurk kost off the rack 625 pond), maar de koningin zal vast aantonen dat je er járen mee verder kunt.

Beeld: One Young World/ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Regenen deed het al heel lang niet meer in Dubbo, Australië. Dus was de verrassing groot dat er, uitgerekend toen Harry en Meghan op bezoek waren, een wolkbreuk plaatsvond. De royals pasten zich gezellig aan aan de barre omstandigheden.

Dat de liefde er tussen de duke en duchess nog altijd van af spat was wel duidelijk, maar samen schuilend onder een parapluutje vormden ze toch wel een heel verliefd paartje. Wat een gezellige foto's.

Het lijkt wel een romantische film zo...

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

The romance 💕

Een bericht gedeeld door HRH Meghan, Duchess of Sussex (@hrhduchessofsussex) op

Ook met de liefde voor hun aankomende baby zit het zichtbaar goed. Zie die twee even in katzwijm vallen om een lekker paar babybeentjes.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in