Prins William en Kate Middleton verwachten een derde kindje. Een woordvoerder van Kensington Palace maakte maandagochtend bekend dat de Hertogin van Cambridge opnieuw zwanger is.

Enorm misselijk
Net als bij haar eerdere zwangerschappen zou Kate weer enorm last hebben van zwangerschapsmisselijkheid. In eerdere gevallen moest zij hiervoor zelfs behandeld worden door de arts van het koningshuis. Ook nu zal zij het voorlopig rustiger aan gaan doen en heeft haar conditie dus gevolgen voor haar agenda, zo liet de woordvoerder weten.

William en Kate zijn al ouders van een zoon, prins George (4), die deze week zijn eerste schooldag beleeft, en een dochter, prinses Charlotte (2).

Zelf opvoeden
De Britse royals staan er om bekend hun kinderen grotendeels zelf op te voeden, waarmee zij breken met de traditie in het Britse koningshuis. “Ik concentreer me sterk op mijn rol als vader, “ zei prins William in een eerder interview. “Als ik geen tijd aan mijn kinderen besteed, maak ik me zorgen om hun toekomst.”

Het blijde nieuws komt na een week waarin Engeland de dood van William’s moeder, prinses Diana, herdacht, die 20 jaar geleden overleed na een auto-ongeluk in Parijs.

 

 

Ons koningspaar is vandaag op streekbezoek in Zeeland, en geniet daar zichtbaar van het zonnetje.

Máxima droeg een fonkelnieuwe rok van Claes Iversen die haar outfit naast rood-wit-blauw ook een beetje roze en geel meegaf. wat Máxima betreft mag het zo te zien een kleurig najaar worden!

De Oranjes maakten het meeste van het stralende nazomerweer (mag het nog nazomer heten eigenlijk?) tijdens hun drukke dag in Schouwen-Duiveland. Ze bezochten achtereenvolgens Renesse, Kerkwerve, Bruinisse, Sint Philipsland, Sint-Annaland en Tholen.

Later vanmiddag moeten ze met gierende banden weer terug naar Den Haag - vanavond wacht ze een ontmoeting met voormalig secretaris-generaal van de VN Ban Ki-Moon en zijn echtgenote Ban Soon-taek.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Hij is nog klein, maar hij is er echt: Meghans babybump. Harry en Meghan begonnen gisteren (maandag) aan hun Australische tour, en gunden ons gelijk een kijkje op hun babygeluk.

Daar is-ie hoor: de bump!

De twee waren in Sydney, waar ze onder andere het beroemde Opera House aandeden. En naar een zoo gingen voor de verplichte maar oh zo leuke koala-ontmoeting die royals Down Under nou eenmaal altijd even aftikken.

Het was wel duidelijk dat niet alleen de omstanders baby Sussex on the brain hadden, maar ook papa en mama zelf: een beetje onwennig maar groot grijnzend namen ze de eerste babycadeautjes in ontvangst: een knuffelkangoeroe mét kleintje, en een minipaar Uggs.

Niet geheel onverwacht koos de duchess op haar eerste dag in Australië voor Australisch design. Haar jurk is van Karen Gee.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in