Prins William en Kate Middleton verwachten een derde kindje. Een woordvoerder van Kensington Palace maakte maandagochtend bekend dat de Hertogin van Cambridge opnieuw zwanger is.

Enorm misselijk
Net als bij haar eerdere zwangerschappen zou Kate weer enorm last hebben van zwangerschapsmisselijkheid. In eerdere gevallen moest zij hiervoor zelfs behandeld worden door de arts van het koningshuis. Ook nu zal zij het voorlopig rustiger aan gaan doen en heeft haar conditie dus gevolgen voor haar agenda, zo liet de woordvoerder weten.

William en Kate zijn al ouders van een zoon, prins George (4), die deze week zijn eerste schooldag beleeft, en een dochter, prinses Charlotte (2).

Zelf opvoeden
De Britse royals staan er om bekend hun kinderen grotendeels zelf op te voeden, waarmee zij breken met de traditie in het Britse koningshuis. “Ik concentreer me sterk op mijn rol als vader, “ zei prins William in een eerder interview. “Als ik geen tijd aan mijn kinderen besteed, maak ik me zorgen om hun toekomst.”

Het blijde nieuws komt na een week waarin Engeland de dood van William’s moeder, prinses Diana, herdacht, die 20 jaar geleden overleed na een auto-ongeluk in Parijs.

 

 

Ja, we zwijmelen gewoon nog even door hoor. Nu er steeds meer beelden van het huwelijk binnendruppelen, viel ons die bijzondere momenten op waarbij het stel echt even alleen oog lijkt te hebben voor elkaar... 

1. Meghan naast haar prins:

2. Hand in hand in de koets:

3. Volgens liplezers zegt Harry op dit moment: "You look amazing... I'm so lucky."

4. Prachtig beeld van Harry die zijn bruid naar buiten begeleidt...

 

Een bericht dat is gedeeld door @cmillertiu op

5. Het gelukkige stel in de kerk voordat de ceremonie begint...

 

Een bericht gedeeld door Clem (@lclemenstagram) op

6. Harry helpt Meghan galant de auto in:

 

Een bericht gedeeld door AL’ NYAH (@al_nyah) op

7. Vlak voor dé kus:

8. Harry doet voorzichtig Meghan's sluier af. Meghan kijkt hem aan en hij zegt schattig: "Hi". Zucht...

 

Als íets 'not done' is op een trouwerij, is het wel wit dragen. De kleur van de bruidsjurk. Oprah koos voor een beige outfit, maar eenmaal in Engeland, besefte dat door het felle zonlicht, de jurk bijna wit werd op foto's. Gelukkig was daar Team Stella McCartney om haar uit de brand te helpen: