Harry en Meghan hebben Londen verlaten en zijn nu officieel op huwelijksreis, volgens geruchten óf in Afrika, óf in Canada. Maar waar gingen de andere royals eigenlijk naartoe?

Middelen genoeg voor een spektakelstuk van een huwelijksreis, die royals. Maar met hun herkenbare gezichten en veiligheidsteam kunnen ze niet even een B&B op Gran Canaria boeken natuurlijk. Een royal huwelijksreis speelt zich daarom (ach, wat moet dat moet) af op luxe resorts, in privévilla's en op geleende jachten. Waar dan ook ter wereld.

Elizabeth en Philip: maakten hun naoorlogse huwelijksreis naar Birkhill Lodge, de woning van Philips oom Lord Mountbatten op het Schotse Balmoral Estate, waar ze nu nog elk jaar zomeren.

Willem-Alexander en Máxima: gingen voor twee uitersten. Eerst vertrokken ze naar St. Moritz in Zwitserland, waar ze in de villa van Alfred Heineken verbleven en zelfs een fotomoment inplanden. Maar ze werden ook gespot in Nieuw-Zeeland, bij de Huka Lodge in Taupo.

Grace Kelly en prins Reinier: gingen op een zeven weken lange Mediterrane cruise op zijn jacht, Deo Juvante II. Ze deden onder andere Mallorca aan.

Frederik en Mary (Denemarken): togen drie weken lang naar Tanzania.

Charles en Diana: ook zij gingen er met een jacht op uit, de Brittania. Eerst langs de mediterrane landen, daarna naar Schotland waar de rest van de familie op Balmoral zat.

Victoria en Daniel (Zweden): leenden de privéjet, jacht en ranch in Colorado van bevriende miljardair Bertil Hult. Ze maakten ook nog stops in New York, op Bora Bora en op Frans-Polynesië.

Charles en Camilla: trokken eerst naar Balmoral en gingen daarna op een cruise langs de Griekse eilanden.

William en Kate: kozen voor een privé-eiland in de Seychellen.

Hoofdbeeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Een oud cv inclusief headshot van Meghan Markle zag deze week via Instagram weer het licht. En staat vol verborgen talenten van de duchess.

Het acteer-cv stamt uit de naughties, en toont een lekker jonge Meghan met nog maar een paar acteerklussen, onder andere in de soap General Hospital en de rom-com A Lot Like Love met Ashton Kutcher (waar ze volgens haar curriculum vitae Natalie 'Hot Chick' speelde).

(Klik op het pijltje om het cv te zien)

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meg's old headshot and actor's CV from the 2000s. Look at all of those hidden talents!

Een bericht gedeeld door HRH Meghan, Duchess of Sussex (@hrhduchessofsussex) op

Zoals gebruikelijk is op de cv's van acteurs nam Meghan ook een lijstje met speciale talenten op. Zo zegt ze vloeiend Spaans te spreken, over een aardig woordje Frans te beschikken, verschillende accenten te kunnen doen en een goede kickbokser (kan ze koningin Máxima mooi de hand schudden!) te zijn. 

Nu maar hopen dat Meghan niet overdreven heeft over haar taligheid (ook zoiets wat in acteerkringen veel gebeurt): vroeg of laat staat ze tegenover een Spaans- of Franstalige royal...

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Ka-ching! De Middletons verkopen het oude stulpje van dochters Kate en Pippa. En hopen meer dan een miljoen winst te maken.

Het gaat om de woning aan Old Church Street in de wijk Chelsea, waar zussen Kate en Pippa van 2002 tot 2010 samen woonden. Pa en ma Middleton kochten het huis destijds voor 850.000 euro, en doen het nu voor ruim twee miljoen euro van de hand. Nou stijgen de huizenprijzen in Londen natuurlijk sowieso, maar het oude huis van de toekomstige koningin levert natuurlijk wel een extra zakcentje op.

Of het nou in je budget past of niet, hier kun je lekker even neuzen in de oude woning van de royal zussen. Die is gelegen vlakbij de Theems, en allerlei metrostations, en drie slaapkamers en twee badkamers omvat. Het huis heeft drie verdiepingen, en dus ruimte zat om te genieten van huiselijke rust in de wereldstad.

Hoofdbeeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in