The Fairmont Royal York in het centrum van Toronto is even het beroemdste hotel ter wereld. Prins Harry en Meghan slapen er tijdens de Invictus Games

Dat Meghan nog gewoon een huis heeft in de Canadese stad, doet er niet toe. Daar is het volgens insiders al lang niet veilig genoeg meer voor het koppel. Al helemaal niet nu ze samen over straat gaan. Dus moest er een hotel geboekt worden. En de Britse royal family zou de Britse royal family niet zijn als het niet ergens banden had.

Oma is er ook
Harry zal zich thuisvoelen in het Fairmont. In de lobby hangt een portret van zijn oma en opa, koningin Elizabeth en prins Philip. Zij bezochten het hotel al een aantal keer, net als Elizabeths ouders voor haar (zij openden het hotel zelfs, in 1939). Das nog eens een familietraditie.

Een suite voor royalty
Meghan en Harry zouden zich terugtrekken in de Royal Suite (passend), met vier slaapkamers, een eigen bar, een gigantische eetzaal en natuurlijk een prachtig uitzicht. Prijskaartje: zo'n 1500 dollar per nacht. De suite staat hieronder helaas niet op de foto. Maar je kunt er wel proeven aan al het andere fijns dat het hotel te bieden heeft.

 
 

Wishing everyone a fun and safe #StPatricksDay! #FairmontHotels #FairmontRoyalYork

Een bericht gedeeld door Fairmont Royal York (@fairmontroyalyork) op

 

#Tbt to our #RYHRooftop Herb Garden and Apiary! Who else is counting down the minutes until next spring?

Een bericht gedeeld door Fairmont Royal York (@fairmontroyalyork) op

 

The #longweekend is here - it's time to dive in and escape! #fairmontmoments #fairmontroyalyork #summer #vacation

Een bericht gedeeld door Fairmont Royal York (@fairmontroyalyork) op

 

Find relaxation in one of our stunning new Signature Suites. Perfect for a little #Toronto #Staycation. #traveltuesday #fairmontmoments

Een bericht gedeeld door Fairmont Royal York (@fairmontroyalyork) op

Enne... Meghan... dit kan óók hè. Als je die suite maar af wilt staan aan de queen.

 

Regenen deed het al heel lang niet meer in Dubbo, Australië. Dus was de verrassing groot dat er, uitgerekend toen Harry en Meghan op bezoek waren, een wolkbreuk plaatsvond. De royals pasten zich gezellig aan aan de barre omstandigheden.

Dat de liefde er tussen de duke en duchess nog altijd van af spat was wel duidelijk, maar samen schuilend onder een parapluutje vormden ze toch wel een heel verliefd paartje. Wat een gezellige foto's.

Het lijkt wel een romantische film zo...

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

The romance 💕

Een bericht gedeeld door HRH Meghan, Duchess of Sussex (@hrhduchessofsussex) op

Ook met de liefde voor hun aankomende baby zit het zichtbaar goed. Zie die twee even in katzwijm vallen om een lekker paar babybeentjes.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Koningin Máxima was vanochtend (woensdag) bij de jubileumviering van het Verbond van Verzekeraars. En trok daarvoor een spetterende (en welbekende) Natan-look uit de kast.

Máxima is erevoorzitter van het platform Wijzer in geldzaken, waarvan het Verbond van Verzekeraars weer een partner is. Reden genoeg dus voor onze koningin om de paar kilometers naar Den Haag te maken om de leden te feliciteren met de opening van hun nieuwe kantoor.

Ze droeg voor de gelegenheid een geruite rok met een prachtige rode blouse van modehuis Natan. Een outfit die we vorig jaar ook al twee keer voorbij zagen komen. Zoals we gisteren al concludeerden: de koningin heeft zin in een kleurig najaar. Al is deze look wel even héél wat herfstiger dan die in Zeeland.

Het is een enorm drukke week voor onze koningin: maandag- en dinsdagavond kreeg ze op Paleis Noordeinde hoogwaardigheidsbekleders over de vloer, dinsdag ging ze met de koning op streekbezoek in Zeeland, en vandaag staat naast het Verbond van Verzekeraars ook een speech tijdens het One Young World-congres op het programma.

Daarna heeft ze een paar broodnodige dagen vrij, al zullen die ongetwijfeld gevuld zijn met het doorpassen van outfits voor haar aankomende grote staatsbezoek: volgende week gaat ons koningspaar naar Groot-Brittannië voor ontmoetingen met onder andere koningin Elizabeth (ze logeren op Buckingham Palace), prins Charles en Camilla.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in