Ze mag dan een hele nieuwe familie in Engeland hebben, Meghan Markle heeft haar eigen familie bepaald niet om de hoek wonen. Daarom doet koningin Elizabeth haar een heel speciale handreiking voor de feestdagen.

De queen zou de moeder van Meghan hebben uitgenodigd voor het officiële kerstdiner van de royal family. Een uniek aanbod, want de Middletons (de ouders van Kate dus) zijn daar nog nooit bij geweest. Wel mogen zij de volgende dag mee naar de kerk.

Article continues after the ad

"Het is een ontzettend gul gebaar", deelt een paleisbron met de Daily Express. "Het laat zien hoeveel respect de koningin heeft voor Meghan, en dat ze er bij nadenkt dat Meghan geen familie in het land heeft wonen. Kate daarentegen, heeft een heel hechte familie die dichtbij woont."

Elizabeth ontmoette Meghans moeder Doria Ragland voorafgaand aan de royal wedding, en zou onder de indruk zijn geweest van hoe ze zich staande hield op de grote dag. Ze kwam in haar eentje, en werd bij Charles en Camilla neergezet. 

Dat Doria met kerst naar Sandringham afreist, spreekt volgens insiders boekdelen over de geruchten dat zij van plan is van Los Angeles naar Londen te verhuizen om dichterbij haar dochter, schoonzoon en kleinzoon of -dochter te gaan wonen. Voortaan elk jaar Christmas with the Queen?

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in