Het is eindelijk zover! Vandaag trouwt Prinses Eugenie, de dochter van de Britse Prins Andrew en Sarah Ferguson, in Windsor Castle. Het stel onthulde in een interview al behoorlijk last van zenuwen te hebben. Hier zijn de leukste foto's van deze bijzondere dag!

"Het is zenuwslopend en een beetje eng, al die dingen die komen kijken bij een bruiloft. Maar uiteindelijk mag je met de persoon trouwen van wie je houdt", aldus Eugenie over haar verloofde, Jack Brooksbank.

Ontmoeting

Het stel ontmoette elkaar zeven jaar geleden in Zwitserland.In eerste instantie staarden ze elkaar alleen maar aan. "En toen kwam je naar me toe en schudde je m'n hand", aldus Eugenie. "Ik werd heel nerveus en voelde vlinders."

De prinses onthulde dat ze nog dezelfde dag haar moeder, Sarah Ferguson, heeft gebeld om haar te vertellen over de leuke man die ze had ontmoet.

Het paar straalde in de oktoberzon.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door 3 Besties 9 Beasties (@3besties9beasties) op

De jurk

De prachtige off-shoulder-jurk is ontworpen door de half Belgisch/half Italiaanse ontwerper Peter Pilotto.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Victoria Clarke (@vicky_x_iris) op

Op weg naar de kerk. 

De 'vows

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Mr&Mrs Brooksbank👑 (@eugenie_and_jack) op

Neefje en -nichtje George en Charlotte zijn bruidsjonker en bruidsmeisje.

Beeld: Instagram en Getty images. Bron: ANP.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in.

 

Ka-ching! De Middletons verkopen het oude stulpje van dochters Kate en Pippa. En hopen meer dan een miljoen winst te maken.

Het gaat om de woning aan Old Church Street in de wijk Chelsea, waar zussen Kate en Pippa van 2002 tot 2010 samen woonden. Pa en ma Middleton kochten het huis destijds voor 850.000 euro, en doen het nu voor ruim twee miljoen euro van de hand. Nou stijgen de huizenprijzen in Londen natuurlijk sowieso, maar het oude huis van de toekomstige koningin levert natuurlijk wel een extra zakcentje op.

Of het nou in je budget past of niet, hier kun je lekker even neuzen in de oude woning van de royal zussen. Die is gelegen vlakbij de Theems, en allerlei metrostations, en drie slaapkamers en twee badkamers omvat. Het huis heeft drie verdiepingen, en dus ruimte zat om te genieten van huiselijke rust in de wereldstad.

Hoofdbeeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Het presidentieel paar van Kaapverdië bood de Oranjes vanavond (dinsdag) een concert aan. En dat zag er zo uit.

President Fonseca en zijn vrouw waren maandag en dinsdag op staatsbezoek in ons land. Op maandagavond was er daarom een staatsbanket. En op hun laatste avond in Nederland, bood het koppel ons koningspaar als contrarestatie een concert aan met bekende Kaapverdiaanse musici in de Cruiseterminal Rotterdam.

Máxima droeg voor de gelegenheid een fantastische bordeauxrode (of is het toch paarse?) jurk met een opengewerkte mouw. Rood is vaak haar kleur, maar op het moment lijkt de koningin er helemaal van te genieten. Misschien omdat de feestdagen eraan komen. Pure kerstinspiratie, vinden wij.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in