Je hebt Vaderdag, Moederdag, maar ook Zoon- en Dochterdag. En dat is vandaag! Een goed excuus om weer eens de archieven in te duiken, want de royals zijn tenslotte ook allemaal kind geweest en daar zijn leuke foto’s van. Hier 9 mooie nostalgische momenten van de Koninklijke familie. Herken jij ze allemaal?

Hierboven zie je Máxima in de weer met een blokkendoos.Je kan op de foto hieronder het kindje niet heel goed in het gezicht kijken, maar de moeder herken je vast meteen.

More content below the advertising

Onlangs gaf Het Koninklijk Huis de bovenstaande schattige foto van Beatrix met Willem-Alexander vrij:

En bij het Italiaanse vakantiehuis vermaakten de drie prinsen zich opperbest.

Het zijn natuurlijk Willem-Alexander, Johan Friso en Constantijn, hier gefotografeerd tijdens een vakantie in Italië.

En de Koninklijke foto met drie prinsesjes herkennen we vast ook wel.

 

Prinses Beatrix zie je hier als jonge kroonprinses met haar ouders en zusjes:

Paardrijden doet ze niet zoveel meer, maar het is wel altijd een passie geweest van deze prinses:

Inmiddels is Koningin Elizabeth de 90 gepasseerd, maar ook zij is natuurlijk kind geweest. Hier een oude archieffoto van de jonge  Elizabeth en een paleisbediende te paard.

Het zou knap zijn als je deze twee meteen herkent.

Elizabeth's kinderen Prins Charles en Prinses Anne houden wel van een dolletje.

En natuurlijk vonden we veel foto's van deze twee, niet in het minst omdat hun moeder ook zo fotogeniek was.

Prins William en Prins Harry. 

Aan de moeder kun je wellicht afleiden wie dit zijn, want zij ziet er nog steeds fantastisch stijlvol uit. De prins (rechts) is inmiddels niet zo blond meer!

Hier zie je de Spaanse kroonprins Felipe.

En dit mooie plaatje van de Monegasken met een jonge Albert, Caroline en Stéphanie als afsluiter.

Beeld: ANP.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Prinses Caroline van Monaco was al jaren goed bevriend met Karl Lagerfeld, die dinsdag op 85-jarige leeftijd overleed. Zo schitterden ze onder andere elk jaar samen op het Rozenbal.

Een modeprinses en een talentvolle designer: natuurlijk klikte het tussen Caroline en Karl. Of het nou op een groot bal, front row of privé was: de twee waren jarenlang onafscheidelijk. Het mooiste van Caroline en Karl nog een keer in beeld.

More content below the advertising

(Klik op het pijltje voor meer beelden) -->

Hoofdfoto: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Koningin Máxima was vanochtend in het Zeeuwse Vlissingen. En werd daar omringd door honderden kinderen.

In de Lasloods in Vlissingen werd het lokale samenwerkingsconvenant muziekonderwijs ondertekend, waar Máxima erevoorzitter van is. En daar waren natuurlijk ook héél veel blije kinderen bij. En de band Bløf, want het is tóch Zeeland. Máxima zong uiteraard meteen lekker mee.

More content below the advertising

In het convenant staan afspraken over het vormgeven van muziekonderwijs in Zeeland de komende jaren. Momenteel krijgen kinderen op veertig procent van alle basisscholen in Zeeland structureel muziekles, in 2021 moet dat tachtig procent zijn.

Máxima droeg een top uit de collectie van Natan.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in