Jouw man doet dat niet, toch? Maar waarom heb je dan zo’n akelig onderbuikgevoel? Speciaal voor alle vrouwen die zich afvragen of ze echt jaloers, onzeker of paranoïde zijn: 10 kenmerken van de overspelige man. (Ook volledig van toepassing op overspelige vrouwen.)

1. Hij is ineens erg gesteld op zijn privacy. Zijn laptop wordt dichtgeklapt zodra je in de buurt komt, en de toegangscode van zijn telefoon is veranderd.

2. Manlief gedraagt zich afstandelijk, zegt weinig en maakt geen oogcontact op het moment dat jullie wel praten.

3. Apart... ineens doet hij wel erg veel aan uiterlijke verzorging en is hij geïnteresseerd in nieuwe kleding. Voor zichzelf, welteverstaan.

4. Familiezaken boeien niet meer. Hij toont nauwelijks belangstelling voor de promotie die je schoonzoon heeft gekregen, of voor jullie dochter die niet lekker in haar vel zit. De kras op zijn auto doet hem trouwens ook niets. Heel vreemd, die auto is z'n alles. Maar manlief heeft zijn gedachten heel ergens anders.

Lees ook: Carry's ex-man bleek homoseksueel: "Nu begrijp ik pas waar zijn woede vandaan kwam' 

5. Het liefst springt hij onder de douche, zodra hij thuis komt. ‘Hij komt je zo wel even gedag zeggen.’ Kleding gaat na een dag dragen in de wasmand.

6. Hij is warrig. Haalt verhalen door elkaar en vergeet wat zijn alibi was voor zijn afwezigheid.

7. Heel fijn, maar onnatuurlijk: hij is extra lief en aardig tegen je zonder (legale) goede reden. Ja, hij voelt zich schuldig, maar dat vertelt hij er niet bij.

8. Slordig! Er zitten lippenstift-vlekken op zijn kleding die niet van jouw mond komen en in die zweem parfum herken je jouw favoriete geurtje ook niet…

9. Hij gaat op tijd naar bed en verzint smoesjes om geen seks te hoeven hebben. Jij wist überhaupt niet dat het bestond: een man die geen seks wil hebben.

10. Je denkt dat het alleen in films gebeurt, maar mannen bewaren de rekeningen van hun afspraakjes. Dus voordat die broek of die jas in de wasmachine verdwijnt: check de zakken. Nog zo’n 'fijne': houd de pinbetalingen in de gaten. Waarom was hij wél in de dat restaurant en jij niet?

* Deze 10 tekenen kwamen tot stand naar aanleiding van een recent onderzoek dat Victoria Milan (een datingsite voor getrouwde en gebonden mensen) hield onder 5780 actieve leden.

Foto Bill Clinton en Monica Lewinsky: Hollandse Hoogte

Ze wordt vandaag 50, en wat blijft Kylie Minogue er altijd goed uitzien. Hoe doet ze dat toch?

In een interview vorige maand gaf Kylie eerlijk toe dat er voor een fotoshoot of opname een hoop werk aan te pas komt. ‘Achter zo’n look zit een heel team, zo sta ik ‘s ochtends echt niet meer op.’ Celebrate yourself at every age, vindt Kylie. Je kunt jezelf niet ouder of jonger maken, je kunt alleen maar jezelf in dit moment zijn. ‘Dus probeer altijd te stralen, in goede maar ook in mindere tijden.’ Ze heeft ook drie echt praktische tips – boring, naar eigen zeggen – waar Kylie al jaren trouw aan blijft. En die werken duidelijk, gezien haar jonge uitstraling. 

3x Kylie's anti-aging tips

1 Sunblock. Zon doet ons goed, maar veroudert de huid, met rimpels tot gevolg. Gebruik deze maanden dus echt een goede spf voor je gezicht, en kies eigenlijk bij voorkeur altijd voor een gezichtscrème met spf.

2 Haal áltijd je make-up af. ‘Ik draag al zo ontzettend lang make-up voor mijn werk. Maar ik maak mijn gezicht altijd schoon.’ Kylie gebruikt daarvoor mousselinedoeken, zachte doeken die extra grondig kunnen reinigen.

3 Een goede dermatoloog. ‘Ga als je kunt. Voor wat behandelingen.’

 

Bron: Prima. Beeld: Getty Images

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in!

Ontwerper Tommy Hilfiger woont samen met zijn vrouw Dee in één van de 151 bewoonde suites van het wereldberoemde Plaza Hotel in New York. Aan Architectural Digest gaven ze een persoonlijke rondleiding voor bijzondere details en vooral veel humor!

Het appartement staat bol van de stijl, maar ook heel veel bijzondere snuisterijen. Terloops zegt Tommy: "Oh ja, dit was een cadeautje van Mick Jagger en dit heb ik van Karl Lagerfeld gekregen."

Dee blijft er lekker nuchter onder, met enige zelfspot: "I can't say this kitchen sees a lot of cooking action.... After all, that's what restaurants are for."

Goede tip

In de slaapkamer hebben Tommy en Dee een kleine minibar laten maken voor koffie en thee. Zo hoeven ze 's ochtends niet naar de keuken beneden en zitten ze met hun koffietje lekker op het terras naar Central Park te kijken. Dat is nog eens wakker worden!

Bekijk de video:

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Beeld: ANP. Bron: Architectural Digest