Comfortabel als een maatpak, stijlvol en relaxed als de man zelf

Humberto Styling Bregje Nix

De altijd zo ontspannen en stijlvol ogende Humberto heeft samen met dé relaxstoelenspecialist Prominent een stijlvolle relaxfauteuil ontwikkeld. Deze Humberto-fauteuil staat garant voor comfort, kwaliteit en hoogwaardig design. De inbreng van Humberto komt terug in de relaxte uitstraling en looks van dit bijzondere meubel. De fauteuil heeft een combinatie van leer en tweed en zijn er in diverse soorten en maten.

Nederlanders laten ontspannen met de meest comfortabele stoelen, dát is de missie van Prominent. Niet voor niets hebben zij daarom gekozen voor een samenwerking met de meest relaxte Nederlander, Humberto Tan. De stoel van Humberto is geïnspireerd op de rustgevende natuur. De kleuren zijn aards en de stoel laat zich het beste omschrijven als stoer, doch elegant.

Article continues after the ad

Een tailor-made fauteuil als een maatpak

De stoel wordt op maat gemaakt voor elke consument, door de stoel af te stemmen op zijn of haar specifieke lichaamsmaten en designwensen. Hij is compleet te personaliseren, met stoffen en leersoorten van een uitzonderlijke kwaliteit. Een spannende combinatie is bijvoorbeeld de uitvoering met zacht leer aan de voorzijde en een gedistingeerde tweedstof aan de achterkant en zijkant. Een tailor-made eindresultaat dat past in ieder interieur.

Uzelf en uw smartphone opladen Humberto

Prominent is koploper als het gaat om de combinatie comfort, design én techniek. De Humberto fauteuil is uitgerust met een USB-aansluiting, waardoor zowel de persoon in de stoel als de smartphone of tablet tegelijk kunnen worden opgeladen. Dankzij de drie onzichtbaar weggewerkte motoren is de stoel elektrisch verstelbaar en zijn er drie standen mogelijk: zitten, relaxen en liggen. Heerlijk relaxed is de voetklep die onzichtbaar wegvalt onder de zitting. Het ‘hoofd’ van de stoel is tevens verstelbaar. Zo kun je je eigen relaxmoment helemaal naar eigen smaak en gevoel beleven.

Humberto Tan: “Voor mij is rust pakken erg belangrijk om mezelf weer op te laden. Als ik vrij ben, slaap ik graag uit en kan ik uren in totale relaxstand in een stoel zitten. Rust vind ik ook in de natuur, ik vind het heerlijk om in de natuur te wandelen, te fotograferen en me te laten inspireren door de geluiden of kleuren van een vogel. Mijn Humberto stoel voor Prominent is geïnspireerd op de natuur. Ik heb bewust mijn keuze gemaakt voor aardse tinten en stoelnamen als Clay, Stone, Earth en Graphite. Leer en tweed-stof vallen heel mooi samen, zeker als het ton-sur-ton gecombineerd wordt.”

Marcel Aalders, Marketing Manager bij Prominent: “Wij zijn erg trots op deze samenwerking. Humberto staat precies voor de waarden die wij belangrijk vinden: de tijd nemen om te relaxen na een hectische dag en maximaal comfort door maatwerk, design en innovatie. Samen hebben we de

Bewaren

Bewaren

Bewaren