Nee, wij kunnen het ook niet geloven… 

Bent u al begonnen met uw kerstinkopen? Maakt u maar geen zorgen, wij ook niet.

Kerstinkopen
Kerstinkopen

Miljoenen mensen daarentegen zijn allang van start gegaan. Een nieuw onderzoek van CreditCards.com heeft onder 1.000 volwassenen gevraagd of zij al gestart waren met de zoektocht voor de perfecte cadeautjes. Veertien procent van de Amerikanen waren al begonnen. Als wij dit vertalen naar de algemene bevolking betekent dit dat 34 miljoen mensen al flink aan het shoppen zijn. Nog verrassender, naar schatting zijn één miljoen mensen al compleet klaar met de kerstinkopen. Uit de test kwam ook een naar onze mening realistischer resultaat, namelijk dat meer dan 50% van de Amerikanen van plan is om hun to-do list voor de kerstinkopen te eindigen in december.

Maar, ondanks dat er zoveel vroege vogels zijn die hun kerstinkopen al gedaan hebben, zegt het onderzoek dat de meeste mensen zich irriteren aan hoe vroeg de winkels beginnen met adverteren en decoreren van hun display voor de feestelijke 2 dagen. 50% van de consumenten vinden dat het adverteren pas mag starten vanaf Thanksgiving, dat plaatsvind op de 4e donderdag van november.

Waarom beginnen zoveel winkels dan al in september? Dat komt natuurlijk door de vroege vogels die wij al eerder noemde. “Als de consument vraagt om kerstproducten, reageren retailers daarop door een klein assortiment aan te bieden en bouwen steeds groter op naarmate Kerst dichterbij komt”, zegt Ana Serafin Smith van de National Retail Federation.

Bent u ook zo’n vroege vogel of wacht u liever iets langer totdat u gaat beginnen met de kerstinkopen?

Ze wordt vandaag 50, en wat blijft Kylie Minogue er altijd goed uitzien. Hoe doet ze dat toch?

In een interview vorige maand gaf Kylie eerlijk toe dat er voor een fotoshoot of opname een hoop werk aan te pas komt. ‘Achter zo’n look zit een heel team, zo sta ik ‘s ochtends echt niet meer op.’ Celebrate yourself at every age, vindt Kylie. Je kunt jezelf niet ouder of jonger maken, je kunt alleen maar jezelf in dit moment zijn. ‘Dus probeer altijd te stralen, in goede maar ook in mindere tijden.’ Ze heeft ook drie echt praktische tips – boring, naar eigen zeggen – waar Kylie al jaren trouw aan blijft. En die werken duidelijk, gezien haar jonge uitstraling. 

3x Kylie's anti-aging tips

1 Sunblock. Zon doet ons goed, maar veroudert de huid, met rimpels tot gevolg. Gebruik deze maanden dus echt een goede spf voor je gezicht, en kies eigenlijk bij voorkeur altijd voor een gezichtscrème met spf.

2 Haal áltijd je make-up af. ‘Ik draag al zo ontzettend lang make-up voor mijn werk. Maar ik maak mijn gezicht altijd schoon.’ Kylie gebruikt daarvoor mousselinedoeken, zachte doeken die extra grondig kunnen reinigen.

3 Een goede dermatoloog. ‘Ga als je kunt. Voor wat behandelingen.’

 

Bron: Prima. Beeld: Getty Images

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in!

Ontwerper Tommy Hilfiger woont samen met zijn vrouw Dee in één van de 151 bewoonde suites van het wereldberoemde Plaza Hotel in New York. Aan Architectural Digest gaven ze een persoonlijke rondleiding voor bijzondere details en vooral veel humor!

Het appartement staat bol van de stijl, maar ook heel veel bijzondere snuisterijen. Terloops zegt Tommy: "Oh ja, dit was een cadeautje van Mick Jagger en dit heb ik van Karl Lagerfeld gekregen."

Dee blijft er lekker nuchter onder, met enige zelfspot: "I can't say this kitchen sees a lot of cooking action.... After all, that's what restaurants are for."

Goede tip

In de slaapkamer hebben Tommy en Dee een kleine minibar laten maken voor koffie en thee. Zo hoeven ze 's ochtends niet naar de keuken beneden en zitten ze met hun koffietje lekker op het terras naar Central Park te kijken. Dat is nog eens wakker worden!

Bekijk de video:

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Beeld: ANP. Bron: Architectural Digest