18 t/m 24 november 2016 in Jaarbeurs Utrecht

Kom ook naar het allerleukste festival onder een dak!
Winkelen, workshops volgen, mode- en beautyinspiratie opdoen, gerechten proeven én Nederlandse topartiesten zien optreden. En dat dan allemaal op één dag! Margriet Winter Fair heet nu Margriet Winter Festival vanwege de gezellige sfeer. Ideaal voor een gezellig dagje uit met je vriendinnen, zus of collega, omdat er zoveel te beleven is.

Wat is Margriet Winter Festival?
Dans en zing mee met Jeroen van der Boom en Niels Geusebroek, volg een kookdemonstratie of winkel bij verschillende leuke kraampjes, shops en sfeervolle kerstmarkt. In totaal zijn er driehonderd stand, waardoor hier het perfecte kerstcadeautje te vinden is. Klaar met winkelen? Op het Margriet Plein beleef je Margriet live met het Columnisten Café, interviews en signeersessies van bekende auteurs zoals Saskia Noort, Simone van der Vlugt en Herman Koch. Genoeg inspiratie dus!

Mail & win
Wil je kans maken op gratis toegang voor twee? Stuur dan een mail naar redactie@nouveau.nl o.v.v. Margriet en maak kans op 3 x 2 kaarten t.w.v. €39,90. Het Festival vindt plaats van vrijdag 18 t/m donderdag 24 november 2016 in de Jaarbeurs in Utrecht en is dagelijks geopend van 10.00 t/m 18.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.margrietwinterfestival.nl. Deze actie is gesloten!

Goedemorgen, het is vandaag Wereldboekendag. Goede aanleiding om weer eens in een boek te duiken. Word je relaxed en gezond van...

Boekenlezers begrijpen niet dat er mensen zijn die zonder kunnen. Zij weten hoe heerlijk het is om je in een verhaal te verliezen. Ben jij bepaald geen boekenwurm? Laat deze twee redenen je op andere gedachten brengen.

1 Lezen is de ultieme stressverlager. Zes minuten in een boek lezen, vermindert je stress al met 68 procent, blijkt uit onderzoek. Logisch, door in een andere wereld te duiken, ben je afgeleid van waar je je druk om maakt. Het schijnt zelfs beter te helpen dan wandelen of naar muziek luisteren. Voorwaarde is wel dat je in een boek zit dat je leuk vindt.

Lang & gelukkig

2 Lezen is ook gezond. Mensen die lezen, zouden twee jaar langer leven dan niet-lezers, blijkt ook uit onderzoek. En daarvoor hoef je maar een half uur per dag te lezen. Reden zou kunnen zijn dat lezen je brein actief en gezond houdt. Gek genoeg telt het lezen van kranten en tijdschriften niet mee...

Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in!

Smullen, de Mother’s Day Gift Guide van Gwyneth Paltrows Goop is uit! Dat is online kijken, maar niet kopen, want Goops cadeaugidsjes zijn origineel, maar niet goedkoop.

Over zo’n drie weken, op 13 mei, is het Moederdag. Je bent dus mooi op tijd om Goops Gift Guide onder de neus van man en kinderen te schuiven. Met een zak geld ernaast, dat ook, want zoals altijd zijn de cadeaus origineel, maar de prijzen niet mals. Wat dacht je van een achttiengangendiner van $250 in LA? Of een spirit wellness retreat in Fairmont Chateau Lake Louis à $1910?
Om je nog meer een idee te geven…

Goop Fragrance, eau de parfum, $165:

Zijden pyjamaatje, $595:

Zodiac sign gouden ring, $2900:

Hermès vintage Courchevel Kelly bag, $13.000:

Meer zien, lekker scrollen op https://goop.com/style/gift-guides/the-goop-mothers-day-gift-guide/

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in https://www.nouveau.nl/artikel/schrijf-je-nu-voor-de-nouveau-nieuwsbrief