Wat was er nu toch aan de hand?

Je zult maar een spelletjesshow moeten presenteren als je net een ongelukje met je fiets hebt gehad, met aardig wat schade in je gezicht. Who you're gonna call? In Caroline Tensen's geval Leco van Zadelhoff, natuurlijk.

Volgens Tensen zelf 'viel het wel mee', "maar ze vertelde me dat ze schaafwonden had en een tand door de lip, en ga zo maar door", aldus Van Zadelhoff in RTL Boulevard. Nu weten we bij Nouveau dat Leco niet voor één vat gevangen zit, maar eenmaal in de studio, aarzelde zelfs de maestro van het mooi maken even.

Article continues after the ad

Na ‘een hand vol paracetamol’ schakelde hij hulp in. "Gelukkig is er make-up. Ik heb een bevriende dermatoloog gebeld wat te doen. Ik heb gezorgd dat er een soort zalf onder ging voordat je make-up op doet. Vervolgens ben ik maar losgegaan en heb ik geprobeerd, zo goed en zo kwaad als het kon, te camoufleren.’'

Leco bewondert Caroline nog meer als voorheen. "Wat een bikkel! In mijn omgeving ken ik er niet een die dat op die manier gaat doen. Ze had ook nog eens heel veel pijn. En vergeet niet dat die make-up er ook nog eens af moet..."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) op

Tensen vertelde de kijkers van Eén Tegen 50 (de coronaversie van Eén Tegen 100) dat ze in haar carrière al eens gebroken armen, een gebroken been en twee geopereerde schouders had meegemaakt. Tijdens een tochtje met haar e-bike was ze ‘heel hard’ op haar gezicht terecht gekomen. "Dus als u denkt: zit ze nou te knipogen, zijn de fillers mislukt? Dat is het allemaal niet. (...) Ik hoop dat u eraan went.’’ Omdat er na haar val meerdere afleveringen kort na elkaar werden opgenomen, is ze ook de komende weken nog met een dikke lip op de buis te zien. 

Overigens gaat het inmiddels gelukkig weer goed met Caroline 😊 !

Foto's (c) Nouveau, Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in