Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Tanja Jess vertelt openhartig over de transitie van haar dochter

'Ik had haar een makkelijker levenstraject gegund.' Het oudste kind van Charly Luske (43) en Tanja Jess (55), liet recent weten voortaan als vrouw door het leven te gaan en heet sinds kort Alice (19). Tanja vertelt in Margriet openhartig over de transitie van haar dochter die onwillekeurig ook ee...

Tanja Jess vertelt openhartig over de transitie van haar dochter

'Ik had haar een makkelijker levenstraject gegund.'

Het oudste kind van Charly Luske (43) en Tanja Jess (55), liet recent weten voortaan als vrouw door het leven te gaan en heet sinds kort Alice (19). Tanja vertelt in Margriet openhartig over de transitie van haar dochter die onwillekeurig ook een transitie van haar hele gezin is.

'Voor haar is het ook fijn om niemand meer iets uit te hoeven leggen'

Dat ze er mee naar buiten komt, heeft een reden: "Het is iets heel persoonlijks en kwetsbaars waar wij als ouders goed mee om willen gaan en uiteraard willen we ons kind in haar traject beschermen," zegt Tanja. "Maar het bleek niet langer mogelijk om haar transitie in de luwte van ons gezin te laten plaatsvinden en de tijd was daar om ermee naar buiten te treden. Voor haar is het ook fijn om niemand meer iets uit te hoeven leggen."