Sojasaus, toeren over de Veluwe én kijktips!

Koffietijd mag dan even op reces zijn, de presentatrices blijven lekker schrijven voor Nouveau. Hier vertelt Quinty Trustfull over alle leuke dingen die ze tijdens haar vakantie in Nederland ontdekt.  

Lieve Nouveau-lezers,

Wat leuk dat ik jullie mag inspireren tijdens mijn zomerstop bij Koffietijd. Ondanks dat we even van de buis zijn, gaan we online wel gewoon door. Ik ben aan het genieten van mijn vakantie. Lekker in mijn eigen Amsterdam. Summer in the City dus! Ik vind het fijn dat ik nu net wat meer tijd heb om dingen te doen waar ik blij van word.

Lekker bijkletsen met vriendinnen, genieten van het weer, sporten, eten en wandelen met de familie én hondje Wim. Ik ben volop aan het genieten!

Article continues after the ad

Beautyontbijtje

Met dit weer (die paar dagen regen daargelaten) geniet ik altijd extra van mijn Amsterdamse tuin. Niets fijner dan de dag starten met een goed ontbijtje in de zon. Nog voor de drukte van de dag begint, heerlijk luisteren naar het gezang van alle vogeltjes. Onze beautyexpert Maaike Dorsteen deelde onlangs haar lievelingsontbijtjes. En deze zijn niet alleen lekker en gezond, maar ook nog eens goed voor je huid. Win win dus!

Erop uit!

Tijdens mijn vakantie heb ik altijd even net wat meer tijd. Ik ga er dan ook graag op uit. En ook hier in Nederland valt er veel te ontdekken.

Onze vrijetijdsdeskundige Marleen Brekelmans weet gelukkig wel raad met alle bijzondere en unieke plekjes in Nederland. Zo toerde ze onlangs in een fantastisch busje over de Veluwe. Dat wil toch iedereen?

Lekker eten!

Jullie weten inmiddels dat ik dol ben op eten. En bij Koffietijd krijgen we gelukkig altijd genoeg inspiratie. Ook op culinair gebied valt er veel te ontdekken in ons eigen land. Onze culinair redacteur Bibi Loomans reist daarom deze zomer heel het land door om lokale producten te ontdekken.

En wat maken we toch veel lekkers in ons eigen landje! Wie had gedacht dat we zelfs sojasaus produceren in Rotterdam? Die moet ik proeven met wat sushi! En dan nog onder het genot van een lekkere cocktail. De perfecte zomeravond!

Kijktip

Een zomer in Nederland gaat natuurlijk niet alleen maar over zonneschijn. Het zit namelijk niet altijd mee met het weer. Maar af een toe een buitje is natuurlijk heel goed voor de tuin. En als het dan regent plof ik graag op de bank met mijn katten en een kop thee. Met een goede serie kom ik een druilige dag wel door. Onze entertainmentdeskundige Eline heeft weer twee pareltjes gevonden, die jullie ook echt moeten zien.

Zo zie je maar hoe heerlijk een vakantie in eigen land en stad kan zijn! Ik vond het weer enig om jullie te mogen inspireren met artikelen, video’s en heel veel tips. Hopelijk genieten jullie er net zo van als ik. Tot snel!

Liefs,
Quinty   

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in