De lente, euh, liefde hangt in de lucht, zoveel is duidelijk.

Katja Schuurman (47) is niet iemand om bij de pakken neer te zitten. Ze zorgt dat ze het leuk heeft en dat zouden méér vrouwen moeten doen.

Na enig leed in haar liefdeleven bevestigt ze tegenover Shownieuws dat ze aan het daten is met de onbekende man met wie ze door Weekend op de foto is gezet. De actrice wil verder geen details geven, maar noemt hem "een hele leuke man".

Article continues after the ad

"Leuk hè? Na maanden janken heb ik nu weer een beetje van zulke vlinders. Dat is toch veel leuker. En dat past ook helemaal bij de zomervibe", aldus Schuurman, in een waanzinnige roze jurk op de première van Costa!!.

De actrice bevestigt dat het gaat om de man met wie ze is gefotografeerd. De man is op de foto enkel van de achterkant te zien. "O ja! Dat is hem wel, haha. Maar het is zijn achterhoofd. Hij heeft ook een hele knappe achterkant, dus wat dat betreft..."

Schuurman was tot het najaar van 2021 nog getrouwd met Freek van Noortwijk, al was dat huwelijk nooit voor de wet. Het stel kreeg samen dochter Coco in augustus 2020.

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in