Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kate Bush heeft wéér een hit met 'Running up that Hill' en wel hierom

Met dank aan een erg populaire serie! Kate Bush (63) werd een wereldster in de tijd van de vinyl singles en elpees, maar is recentelijk niet erg actief meer in de muziek. Wat het extra opvallend maakt dat Running Up That Hill uit 1985 opeens op 1 staat bij streamingsdienst iTunes. De reden is dat...

Kate Bush heeft wéér een hit met 'Running up that Hill' en wel hierom

Met dank aan een erg populaire serie!

Kate Bush (63) werd een wereldster in de tijd van de vinyl singles en elpees, maar is recentelijk niet erg actief meer in de muziek. Wat het extra opvallend maakt dat Running Up That Hill uit 1985 opeens op 1 staat bij streamingsdienst iTunes.

De reden is dat het nummer een belangrijke rol speelt in het vierde seizoen van Stranger Things, dat net een week te streamen is. De serie speelt zich af in de jaren tachtig, dus de song is een logische match, maar maakt ook deel uit van het verhaal. En om je spoilers te besparen, laten we het even hierbij.

Op het vierde seizoen van Stranger Things – horror, fantasy, scifi, Winona Ryder – hebben fans drie jaar moeten wachten, maar het is epic. De eerste zeven afleveringen van elk een uur staan inmiddels live op Netflix en er volgen er nog zeven in juli, om de spanning er een beetje in te houden.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in