Jenny from the Block heeft een nieuwe rock!

Oww – dit zat eraan te komen en dit is leuk. Jennifer Lopez (52) en Ben Affleck (49), in 2002 verloofd om een paar dagen voor de bruiloft in 2003 uit elkaar te gaan omdat 'de druk van de media te groot werd' hebben elkaar vorig jaar weer gevonden.

Het stel ging van daten naar samenwonen als gemengd gezin. Jennifer heeft Emme en Max (14) met zanger Mark Anthony...

Article continues after the ad

...en Ben is co-ouder van Violet (16), Seraphina (13) en Samuel (10) die hij met Jennifer Garner kreeg.

Sinds vandaag blinkt er weer een verlovingsring om Jennifer's vinger. Geen enorme roze diamant zoals de vorige, maar een redelijk bescheiden groene in een zilverkleurig (platina?) bandje.

Uiteraard werd het bekend gemaakt in een beeld gestyled filmpje. "Ik heb altijd gezegd dat groen mijn gelukskleur is," zegt Jennifer. "Misschien herinner je je nog wel een zekere groene jurk. En ik besefte dat er veel momenten in mijn leven zijn, waarop er geweldige dingen gebeurden als ik groen droeg."

Jennifer heeft al een paar huwelijken achter de rug, maar heeft altijd gezegd dat het Ben was waaraan ze haar eerste écht gebroken hart aan overhield. "We zijn nu ouder, slimmer, meer ervaren, in een andere levensfase en we hebben kinderen – we zijn ons zeer bewust van al die dingen," zegt Lopez eerder over hun doorstart na krap 20 jaar.  

"Het is prachtig dat we elkaar weer hebben gevonden op dit punt in ons leven, waarop we elkaar echt kunnen waarderen, vieren en respecteren," zegt ze. "Dat deden we altijd al, maar we hebben er nu nog meer oog voor omdat we weten dat het leven je ook een andere kant op kan sturen."

Bennifer in 2003, net voor de breuk

"We draaien al lang genoeg mee om te weten wie we als mensen zijn en wat er echt toe doet en wat niet. We leven ons leven op een manier waarop wij en onze kinderen trots kunnen zijn. Het startpunt is liefde en respect voor iedereen in ons leven. Wij weten wat de waarheid is en die is heilig voor ons."

Foto's (c) Getty Images, Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in