Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Happy 80, Paul McCartney!

De levende legende maakt nog altijd muziek. Je kent Paul McCartney van The Beatles, van Wings, van zijn solo-albums – zijn oeuvre is enorm, hij is al zestig jaar beroemd en momenteel gewoon weer op de tournee. De man in kwestie is bovendien onverminderd populair, omdat hij openstaat voor jonge mu...

Happy 80, Paul McCartney!

De levende legende maakt nog altijd muziek.

Je kent Paul McCartney van The Beatles, van Wings, van zijn solo-albums – zijn oeuvre is enorm, hij is al zestig jaar beroemd en momenteel gewoon weer op de tournee.

De man in kwestie is bovendien onverminderd populair, omdat hij openstaat voor jonge muzikanten en genres, omdat hij nog gewoon over straat loopt en omdat hij nooit kapsones heeft gekregen.

En natuurlijk omdat hij zoveel mooie liedjes heeft geschreven.

McCartney wordt vandaag tachtig en is een lichtend voorbeeld in een beetje leuk ouder worden, nieuwsgierig blijven en doen waar je energie van krijgt. We trakteren op de mooiste foto's, van de man met de fluwelen oogopslag uit Liverpool.

Met Julian Lennon, het zoontje van John, in 1967

Met Rod Stewart, in 1974

In gesprek met Mick Jagger, 1978

Met David Bowie, in 1985

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in