Voor haar 50ste is ze aan een opleiding begonnen en die is nu bijna af.

Je leest het hier regelmatig: een beetje leuk ouder worden doe je door nieuwsgierig te blijven en jezelf te blijven ontwikkelen. Zo ook Froukje de Both die bij een Q&A met haar volgers op Instagram laat weten haar carrièrekansen te verbreden.  

Carrièreswitch

'Een halfjaar geleden begon ik met mijn opleiding tot coach bij @nonons.nl,' aldus Froukje. 'Was hard werken en een geweldig avontuur. Nu doe ik over een maandje al examen. Daarna heb ik mijn diploma en ben ik gecertificeerd coach. Dat is wel een droom die uitkomt', aldus Froukje over haar carrièreswitch. 

In maart onthulde de actrice al dat ze bezig is met de opleiding. Froukje liet toen weten dat ze het 'geweldig vindt om weer echt iets nieuws te leren'. Ook vertelde ze dat het veel 'overlappingen heeft met haar huidige werk'.

Article continues after the ad

'Iets totaal nieuws doen, wat je misschien al lang wilde maar de stap niet durfde te zetten is iets wat ik iedereen kan aanraden, het is zo inspirerend. Maakt niet uit hoe oud/jong je bent en hoe ‘vast’ je zit in je huidige leven. Do it!

Ik doe dit samen met een groep mensen van alle leeftijden en achtergronden, maar met een gezamenlijk doel om mensen te willen helpen hun doelen te bereiken en hun keuzevrijheid te vergroten. Ik merk dat ik steeds meer ‘aan’ ga en vóel waar ik mee bezig ben en I like it.'

Nonons is een opleidingsinstituut voor wie 'effectief en zelfverzekerd wilt (leren) coachen'. Het gaat om coaching op bijvoorbeeld loopbaangebied, relatie en geluk.

Foto (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in