'Ik verwachtte helemaal niet dat er een vervolg zou komen.'

Carry Tefsen (83) is een goed voorbeeld van leuk ouder worden door actief te blijven. Binnenkort staat de actrice weer op de set voor het vervolg van de RTL-4 serie Judas over het leven van Astrid Holleeder, de zus van crimineel Willem Holleeder.

Het vervolg op Judas wordt samen met Astrid Holleeder ontwikkeld

Rifka Lodeizen en Gijs Naber zijn weer te zien als Astrid en Willem, Carry speelt opnieuw de moeder van Willem. Verder zijn onder anderen Marit van Bohemen en Bianca Krijgsman te zien. Het vervolg op Judas wordt samen met Astrid Holleeder ontwikkeld en is gebaseerd op haar boek Familiegeheimen.

Dit is de trailer van seizoen 1 van Judas

Article continues after the ad

"Ik verwachtte helemaal niet dat er een vervolg zou komen, dus ik vind het hartstikke leuk om weer van de partij te zijn”, aldus Carry in gesprek met de Telegraaf. "We werken met een prettige groep acteurs en er komt een nieuwe regisseur bij, met wie ik nog niet eerder gewerkt heb."

Voor haar relatie met voormalig theatertechnicus Ger Henrichs is het goed dat ze weer even haar vak uitoefent: " Hij vindt het eigenlijk wel heel leuk, want hij weet: als ik aan het werk ben, ben ik best gezellig. Tenminste, als het een leuke klus is. Ik kan ook wel een beetje moe zijn, maar ik bloei er vooral van op.

'Als je dan van buitenaf je energie weer een beetje kunt aanvullen, is dat alleen maar fijn'

Dan zegt Ger: ’Ik zie het al, het gaat goed met je’. Ik ben dan lekker bezig en bij thuiskomst vertel ik hem hoe het is gegaan. Kijk, je bent natuurlijk met zijn tweeën steeds maar in een rondje aan het lopen. En als je dan van buitenaf je energie weer een beetje kunt aanvullen, is dat alleen maar fijn."

Naar verwachting is Familiegeheimen in het najaar van 2022 op Videoland te zien.

UPDATE

De echte moeder van Willem Holleeder en oma van Miljuschka Witzenhausen is afgelopen weekeinde in de armen van haar dochters Sonja en Astrid overleden. Moeder Stien werd 86 jaar.

Astrid en Sonja laten weten diepbedroefd te zijn. Zij verzorgden hun bejaarde moeder in het diepste geheim en altijd met strenge beveiliging tot aan haar dood. Stiens zeer besloten uitvaart is al geweest, Holleeder was daar niet bij.

"We zijn heel blij en dankbaar dat dit onder begeleiding van politie toch heeft kunnen plaatsvinden. Voor zowel onze familie als het gezin van Gerard. Er was vanzelfsprekend geen grote crematiedienst, maar een klein afscheid in het geheim wat vanwege de veiligheid een complexe operatie was. Wij danken iedereen voor het medeleven die tot enorme steun zijn in deze moeilijke tijd", aldus een gezamenlijke verklaring van Astrid en Sonja.

Foto (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in