Altijd fijn, BN'ers die open zijn over tweaks! 

Presentatrice en programmamaker Antoinette Hertsenberg ken je van tv en als je van kookboeken houdt, vermoedelijk ook van onder andere De Dunne Vegetariër, Puur Plantaardig en De Dunne Vegan, echt heel fijne kookboeken voor als je geen vlees wilt eten.

Zelf doet ze dat al 35 jaar niet meer, omdat ze niet wil bijdragen aan dierenleed. “In het begin konden we (ze is getrouwd met politicus en ondernemer Niko Koffeman – red) nauwelijks uit eten,” zegt ze in het Algemeen Dagblad. “Je had wel vegetarische restaurants, maar van de macrobiotische soort: wortelen met bruine rijst zonder zout, daar werd geen mens vrolijk van. Dat is gelukkig veranderd.”

In Hemd van het Lijf vertelt ze ook over al dan niet cosmetisch sleutelen aan haarzelf: “Tien jaar geleden heb ik een stukje van mijn hangende oogleden laten weghalen. Ik heb nu geen plannen. Met mijn kop op tv kan ik niets uitsluiten, maar botox zal ik nooit doen.”

Article continues after the ad

Foto (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in